הקורס מקנה את כל הכלים והיסודות באמנות עיצוב העוגות:
אפיית עוגת בסיס המתאימה לעיצוב
בכל שיעור תצאי עם תוצר יפיפה, מעשה ידייך להתפאר!
עבודה מעשית אישית בכל שיעור.
שלב אחר שלב, מציפוי העוגה ועד לתוצאה הסופית המושלמת!
תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס
הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הבינלאומי
תאריך פתיחה:
יום שני, ח’ כסלו, 9.12.24
משך הקורס:
12 מפגשים בני 3.5 שעות כ”א
17:00-21:00
סגל המרצים:
שף קונדיטור גלית בושי
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.