סל קניות

קורס קונדיטוריה לגברים

ללמוד מהשפים הגדולים

אני רוצה להיות בפנים!

הכרות מקצועית עם עולם הקונדיטוריה, פיתוח יכולות מתקדמות, פרזנטציות מדוייקות וחשיפה לטרנדים בין לאומיים. הכרות עם חומרי גלם ותכונותיהם, הבנת תהליכים, חשיפה למושגים וטכניקות מתקדמות בקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית כגון: טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קיפולי בצק, דקורציות ועוד.

למי מתאים הקורס?

גברים המעוניינים ללמוד ולפתח ידע מקצועי בקונדיטוריה ולהגיע לתוצאה מקצועית מקסימלית ועד לפתיחת עסק בוטיק ביתי.

מה תלמדו בקורס?

01
בצק פריך

טארטים וקישים, פאט סוכרה, פאט סבלה, פאט בריזה, סבלה ברטון, פונסאג'

02
קרמים

קרם לימון, קרם שקדים, קרמו שוקולד, קרם פטיסייר, קרמל מלוח ועוד

03
בצק רבוך (פאט או שו)

פחזניות, אקלרים, פרופיטרולים, סנט הונורה, קראנץ

04
לחמים ובריוש

הכרות עם בצקי שמרים תוך רכישת כללים מתקדמים להתפחה נכונה ואפיה מקצועית.

05
מאפי שמרים ועלים
קיפולי בצק עלים, בצק קרואסון ובצק שמרים מתוק. תוצרים -מלפיי, סנט הונורה, קרואסון, קראנץ, פאה או שוקולד ועוד
06
מרנג

סוגי המרנג - צרפתי, שוויצרי, איטלקי. הקצפה נכונה, זילוף ואפיה. נשיקות, פבלובות ועוד

07
מקרונים

מקרונים בצבעים ומליות שונות

08
עוגות ראווה

עוגות מוס וקרם, עוגות מרנג עשירות, בנייה, קרמים, ציפויים, גלסאז'ים וקישוטים בשילובי טעמים וטקסטורות עם חשיפה לטרנדים עדכניים.

09
שוקולד

היכרות ועבודה עם חומר הגלם הקסום, פרלינים ומילויים, קישוטי שוקולד, קרמים מוסים ועוד

10
בחושות מודרניות

הכנת עוגות בחושות במרקמים שונים איכותים ובגימורים מרשימים.

11
פטיפורים

פטיפורים אישיים קטנים ומעוצבים

12
קינוחים אישיים
קינוחים אישיים במגוון סגנונות ומרקמים.

מבנה הקורס

גברים

15 מפגשים

ערב

שף קונדיטור רפאל דובינסקי
יתכנו מרצים נוספים.

תאריכי פתיחה

17:00
ימי ראשון
5.5.24
כ"ז ניסן
הזדרזו להרשם!

קורסים נוספים

אומנות הבשר

אומנות עישון ושרקוטרי

למה ללמוד

דווקא אצלינו?

תכנית לימודים עדכנית
ומתקדמת בעולם תוך עירנות
לטרנדים בינלאומיים

היחיד בארץ בכשרות
מהודרת ובהנהלה ואווירה
חרדית מקצועית
נבחרת השפים
המובילים בארץ
ובמגזר החרדי
הכרה בינלאומית
ע”י איגוד השפים
הבינלאומיים
אימון לחיים 
ופיתוח עסקי והנגשת  
הפרקטיקה המעשית

חלק מהתוצרים של התלמידים בקורסים

מה אומרים עלינו?

"מגוון רחב של לימודי קונדיטוריה. כשרויות מהודרות"

"הקמפוס הקולינרי הפך אותי לאיש מקצוע"

"קיבלתי כח וביטחון לעסק שלי"

"קיבלתי מעוף! טכניקות ושיטות שלא הכרתי"

"הקורס הכשר למהדרין היחיד בישראל של עישון"

"נותנים פה את הנשמה ומקפידים על המקצועיות והכשרות"

"הקורס נתן לי כלים מעשיים ופרקטיים ששדרגו אותי פלאים"

שף מאיר בראל "בואו לעשן איתנו"

פיט מאסטר עידו לוי "בואו להבין מה זה בשר. ולהוציא תוצאות מושלמות"

"מי שמחפש להעשיר את הידע והטעם ובמהדרין, שיבוא!"

"האוירה מצוינת, קיבלנו הרבה כלים לשפר את הביצועים בבשר"

"בגלל הכשרות מהדרין, באים מפה מכל הארץ, מנהריה ועד דימונה"

"עידו הביא את כל הידע המטורף שלו בהנגשה מיוחדת וכשרה וזו פשוט זכות בשבילי"

"אני עוסק שנים בתחום, ועדיין קורס העישון והשרקוטרי נתן לי המון טיפים, שווה כל שקל"

"אני מקבל תמיכה מעידו הפיט מאסטר גם אחרי קורס העישון, שזה כיף גדול"

האג’נדה שלנו

הקמפוס הקולינרי חולל מהפכה קולינרית חרדית, מתוך מטרה לאפשר ולהנגיש את לימודי הקולינריה המקצועיים בעולם למגזר החרדי בכשרות מהודרת, במטבחים כשרים ומאובזרים ובהפרדה מלאה לגברים ונשים, תוך התעדכנות מתמדת בטרנדים בינלאומיים מובילים.
הקמפוס הקולינרי יצר סטטוס לימודי קולינריה לחרדים הממוצב בליגה הפותחת של השפים הבולטים בעולם והצעיד בשנים האחרונות שורה של שפים חרדיים שהביאו את הבשורה שניתן ללמוד ולבשל גורמה כשר ומהודר.

עוגה מקצועית שגם אתם תוכלו לאפות ולעצב לאחר קורס עיצוב עוגות

נבחרת השפים שלנו

800 מ"ר של מקצוענות מובילה

אני רוצה להיות בפנים!

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל