אני רוצה להיות בפנים!
הכרות מקצועית עם עולם הקונדיטוריה, פיתוח יכולות מתקדמות, פרזנטציות מדוייקות וחשיפה לטרנדים בין לאומיים. הכרות עם חומרי גלם ותכונותיהם, הבנת תהליכים, חשיפה למושגים וטכניקות מתקדמות בקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית כגון: טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קיפולי בצק, דקורציות ועוד.
גברים המעוניינים ללמוד ולפתח ידע מקצועי בקונדיטוריה ולהגיע לתוצאה מקצועית מקסימלית ועד לפתיחת עסק בוטיק ביתי.
טארטים וקישים, פאט סוכרה, פאט סבלה, פאט בריזה, סבלה ברטון, פונסאג'
קרם לימון, קרם שקדים, קרמו שוקולד, קרם פטיסייר, קרמל מלוח ועוד
פחזניות, אקלרים, פרופיטרולים, סנט הונורה, קראנץ
הכרות עם בצקי שמרים תוך רכישת כללים מתקדמים להתפחה נכונה ואפיה מקצועית.
סוגי המרנג - צרפתי, שוויצרי, איטלקי. הקצפה נכונה, זילוף ואפיה. נשיקות, פבלובות ועוד
מקרונים בצבעים ומליות שונות
עוגות מוס וקרם, עוגות מרנג עשירות, בנייה, קרמים, ציפויים, גלסאז'ים וקישוטים בשילובי טעמים וטקסטורות עם חשיפה לטרנדים עדכניים.
היכרות ועבודה עם חומר הגלם הקסום, פרלינים ומילויים, קישוטי שוקולד, קרמים מוסים ועוד
הכנת עוגות בחושות במרקמים שונים איכותים ובגימורים מרשימים.
פטיפורים אישיים קטנים ומעוצבים
שף קונדיטור רפאל דובינסקי
יתכנו מרצים נוספים.
למה ללמוד
דווקא אצלינו?
תכנית לימודים עדכנית
ומתקדמת בעולם תוך עירנות
לטרנדים בינלאומיים
האג’נדה שלנו
הקמפוס הקולינרי חולל מהפכה קולינרית חרדית, מתוך מטרה לאפשר ולהנגיש את לימודי הקולינריה המקצועיים בעולם למגזר החרדי בכשרות מהודרת, במטבחים כשרים ומאובזרים ובהפרדה מלאה לגברים ונשים, תוך התעדכנות מתמדת בטרנדים בינלאומיים מובילים.
הקמפוס הקולינרי יצר סטטוס לימודי קולינריה לחרדים הממוצב בליגה הפותחת של השפים הבולטים בעולם והצעיד בשנים האחרונות שורה של שפים חרדיים שהביאו את הבשורה שניתן ללמוד ולבשל גורמה כשר ומהודר.
אני רוצה להיות בפנים!
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.