Cart

פרופשיונל שף

ללמוד מהשפים הגדולים

אני רוצה להיות בפנים!

אוהב לבשל וחושב לעבוד בתחום? קורס בישול פרופשיונל שף הוא קורס בישול מקיף, מהבסיס ועד לשיטות מתקדמות, שיעניק לך את הידע והכלים הדרושים לעבודה מקצועית בתחום הבישול – כשכיר או עצמאי.

למי מתאים הקורס?

גברים בעלי זיקה לקולינריה המעוניינים למנף את יכולות הבישול שלהם ולהתמקצע בתחום.

מה תלמדו בקורס?

01
מבוא לקולינריה

התפתחות המטבח המקצועי, הכרות עם המחלקות השונות ובעלי תפקידים.

02
ציוד ומכשור

חשיפה למכשור וציוד מקצועי תוך התאמה לצרכי המקום.

03
שיטות בישול

היכרות עם מגוון שיטות הבישול- קלאסיות וחדשניות והתאמתן לחומרי הגלם.

04
ניהול ותכנון העבודה

כלים לתכנון וארגון של תהליכי עבודה במטבח, יכולת היערכות (M.E.P ) מראש.

05
תורת החומרים

היכרות מעמיקה עם תכונותיהם של חומרי הגלם.

06
תברואת מזון

טיפול נכון בחומרי הגלם, שיטת בשל- צנן. היגיינת המטבח והטבח וכללי בטיחות המזון.

07
טיפול מקדים בחומרי גלם

טיפול בנתחי בשר שונים, פילוט דגים, פירוק עופות והכנות מקדימות.

08
תכנון מנות

כללים מקצועיים לבניית מנות, שילוב מרקמים, טעמים וצבעים. חיבורים נכונים ועכשוויים בין חומרי הגלם.

09
מסביב לעולם

חשיפה לתרבויות שונות, סגנונות בישול ואכילה מגוונים, תבלינים, ריחות וטעמים.

10
מסע בין בצקים

עולם שכולו בצקים , הכנת בצקים מא’ ועד ת’.

11
תורת התפריט

הבנת משמעות התפריט, כללים לתכנון תפריט, סוגי תפריטים ותמחור

12
צילחות

צילחות נכון ומרשים מקפיץ את המנה ומייצר טביעת יד אישית בצלחות הסועדים, הכרות עם טכניקות שונות לצילחות מקצועי.

13
תזונה

כלים בסיסים בהבנת הצורך בתזונה בריאה

14
יזמות עסקית

פיתוח חשיבה עסקית לבניית עסק עצמאי

15
כשרות

דיני הכשרות במטבח מוסדי.

מבנה הקורס

גברים

50 מפגשים

ערב

שף יוסי בן דיין ושפים נוספים

תאריכי פתיחה

ערב 17:00-22:00
יום חמישי
19.9.24
ט"ז אלול
מקומות אחרונים

קורסים נוספים

אומנות הבשר

אומנות השרקוטרי

למה ללמוד

דווקא אצלינו?

תכנית לימודים עדכנית
ומתקדמת בעולם תוך עירנות
לטרנדים בינלאומיים

היחיד בארץ בכשרות
מהודרת ובהנהלה ואווירה
חרדית מקצועית
נבחרת השפים
המובילים בארץ
ובמגזר החרדי
הכרה בינלאומית
ע”י איגוד השפים
הבינלאומיים
אימון לחיים 
ופיתוח עסקי והנגשת  
הפרקטיקה המעשית

חלק מהתוצרים של התלמידים בקורסים

מה אומרים עלינו?

"מגוון רחב של לימודי קונדיטוריה. כשרויות מהודרות"

"הקמפוס הקולינרי הפך אותי לאיש מקצוע"

"קיבלתי כח וביטחון לעסק שלי"

"קיבלתי מעוף! טכניקות ושיטות שלא הכרתי"

"הקורס הכשר למהדרין היחיד בישראל של עישון"

"נותנים פה את הנשמה ומקפידים על המקצועיות והכשרות"

"הקורס נתן לי כלים מעשיים ופרקטיים ששדרגו אותי פלאים"

שף מאיר בראל "בואו לעשן איתנו"

פיט מאסטר עידו לוי "בואו להבין מה זה בשר. ולהוציא תוצאות מושלמות"

"מי שמחפש להעשיר את הידע והטעם ובמהדרין, שיבוא!"

"האוירה מצוינת, קיבלנו הרבה כלים לשפר את הביצועים בבשר"

"בגלל הכשרות מהדרין, באים מפה מכל הארץ, מנהריה ועד דימונה"

"עידו הביא את כל הידע המטורף שלו בהנגשה מיוחדת וכשרה וזו פשוט זכות בשבילי"

"אני עוסק שנים בתחום, ועדיין קורס העישון והשרקוטרי נתן לי המון טיפים, שווה כל שקל"

"אני מקבל תמיכה מעידו הפיט מאסטר גם אחרי קורס העישון, שזה כיף גדול"

האג’נדה שלנו

הקמפוס הקולינרי חולל מהפכה קולינרית חרדית, מתוך מטרה לאפשר ולהנגיש את לימודי הקולינריה המקצועיים בעולם למגזר החרדי בכשרות מהודרת, במטבחים כשרים ומאובזרים ובהפרדה מלאה לגברים ונשים, תוך התעדכנות מתמדת בטרנדים בינלאומיים מובילים.
הקמפוס הקולינרי יצר סטטוס לימודי קולינריה לחרדים הממוצב בליגה הפותחת של השפים הבולטים בעולם והצעיד בשנים האחרונות שורה של שפים חרדיים שהביאו את הבשורה שניתן ללמוד ולבשל גורמה כשר ומהודר.

עוגה מקצועית שגם אתם תוכלו לאפות ולעצב לאחר קורס עיצוב עוגות

נבחרת השפים שלנו

800 מ"ר של מקצוענות מובילה

אני רוצה להיות בפנים!

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל