אני רוצה להיות בפנים!
קורס פטיסרי שף הוא מסלול פרימיום המעניק ידע מקיף בתחום הקונדיטוריה תוך חשיפה מתמדת לטרנדים בינלאומיים. המסלול מקיף את כל יסודות הקונדיטוריה והאפייה וכולל קונדיטוריה קלאסית, ומשלב עבודה מעשית אינטנסיבית לאורך כל שלבי הלימוד.
העבודה מתבצעת בעמדות עבודה מאובזרות כחלק אינטגרלי מרכישת המקצוע. בסיום המסלול ניתן להשתלב בתחום הקונדיטוריה כעצמאית או כשכירה.
נשים בעלות רקע ואהבה לקונדיטוריה המעוניינות לעסוק בתחום באופן מקצועי.
טכניקות יסוד, מונחים מקצועיים, שפת הפטיסרי, תברואה ובטיחות מזון.
הבנת המבנה של חומרי הגלם, פיזיולוגיה של החומרים ותכונותיהם.
טכניקות קלאסיות וחדשניות כגון: טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קיפולי בצק, יצירת קישוטים, דקורציות ועוד.
הכנה של מוצרי קונדיטוריה מגוונים: בצק פריך, בצק שמרים, בצק עלים, לחמים, מרנגים, טארטים, טארטלטים, פחזניות ופרופיטרולים,
עוגות ויטרינה, עוגות גבינה
שוקולד, מוסים, גנאשים, פרלינים ופטיפורים
טראפלס, ממתקים ועוד.
הלמידה שמה דגש על טעם, פרזנטציות ועל רמות גימור גבוהות.
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
שף קונדיטור גלית בושי
למה ללמוד
דווקא אצלינו?
תכנית לימודים עדכנית
ומתקדמת בעולם תוך עירנות
לטרנדים בינלאומיים
האג’נדה שלנו
הקמפוס הקולינרי חולל מהפכה קולינרית חרדית, מתוך מטרה לאפשר ולהנגיש את לימודי הקולינריה המקצועיים בעולם למגזר החרדי בכשרות מהודרת, במטבחים כשרים ומאובזרים ובהפרדה מלאה לגברים ונשים, תוך התעדכנות מתמדת בטרנדים בינלאומיים מובילים.
הקמפוס הקולינרי יצר סטטוס לימודי קולינריה לחרדים הממוצב בליגה הפותחת של השפים הבולטים בעולם והצעיד בשנים האחרונות שורה של שפים חרדיים שהביאו את הבשורה שניתן ללמוד ולבשל גורמה כשר ומהודר.
אני רוצה להיות בפנים!
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.