אני רוצה להיות בפנים!
אוהב לבשל וחושב לעבוד בתחום? קורס בישול פרופשיונל שף הוא קורס בישול מקיף, מהבסיס ועד לשיטות מתקדמות, שיעניק לך את הידע והכלים הדרושים לעבודה מקצועית בתחום הבישול – כשכיר או עצמאי.
גברים בעלי זיקה לקולינריה המעוניינים למנף את יכולות הבישול שלהם ולהתמקצע בתחום.
התפתחות המטבח המקצועי, הכרות עם המחלקות השונות ובעלי תפקידים.
חשיפה למכשור וציוד מקצועי תוך התאמה לצרכי המקום.
היכרות עם מגוון שיטות הבישול- קלאסיות וחדשניות והתאמתן לחומרי הגלם.
כלים לתכנון וארגון של תהליכי עבודה במטבח, יכולת היערכות (M.E.P ) מראש.
היכרות מעמיקה עם תכונותיהם של חומרי הגלם.
טיפול נכון בחומרי הגלם, שיטת בשל- צנן. היגיינת המטבח והטבח וכללי בטיחות המזון.
טיפול בנתחי בשר שונים, פילוט דגים, פירוק עופות והכנות מקדימות.
כללים מקצועיים לבניית מנות, שילוב מרקמים, טעמים וצבעים. חיבורים נכונים ועכשוויים בין חומרי הגלם.
חשיפה לתרבויות שונות, סגנונות בישול ואכילה מגוונים, תבלינים, ריחות וטעמים.
עולם שכולו בצקים , הכנת בצקים מא’ ועד ת’.
הבנת משמעות התפריט, כללים לתכנון תפריט, סוגי תפריטים ותמחור
צילחות נכון ומרשים מקפיץ את המנה ומייצר טביעת יד אישית בצלחות הסועדים, הכרות עם טכניקות שונות לצילחות מקצועי.
כלים בסיסים בהבנת הצורך בתזונה בריאה
פיתוח חשיבה עסקית לבניית עסק עצמאי
דיני הכשרות במטבח מוסדי.
שף יוסי בן דיין ושפים נוספים
למה ללמוד
דווקא אצלינו?
תכנית לימודים עדכנית
ומתקדמת בעולם תוך עירנות
לטרנדים בינלאומיים
האג’נדה שלנו
הקמפוס הקולינרי חולל מהפכה קולינרית חרדית, מתוך מטרה לאפשר ולהנגיש את לימודי הקולינריה המקצועיים בעולם למגזר החרדי בכשרות מהודרת, במטבחים כשרים ומאובזרים ובהפרדה מלאה לגברים ונשים, תוך התעדכנות מתמדת בטרנדים בינלאומיים מובילים.
הקמפוס הקולינרי יצר סטטוס לימודי קולינריה לחרדים הממוצב בליגה הפותחת של השפים הבולטים בעולם והצעיד בשנים האחרונות שורה של שפים חרדיים שהביאו את הבשורה שניתן ללמוד ולבשל גורמה כשר ומהודר.
אני רוצה להיות בפנים!
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.