מוקרמים, פסטה, או מרק בצל צרפתי מעודן? לא משנה הסדר אספנו בשבילך את המתכונים הטובים ביותר לסעודת חג חלבית מלאה.
מתכונים והכנה: ציפי כהן שף לאומנות קולינרית | צילום וסטיילינג שושי סירקיס | פורסם בקטיפה
מתכונים והכנה: ציפי כהן שף לאומנות קולינרית | צילום וסטיילינג שושי סירקיס | פורסם בקטיפה
מרק גורמה מעודן. מעולה בגרסה חלבית עם קרוטונים,
טוסטונים וגבינה צהובה מוקרמת, וגם בגרסה פרווה או בשרי.
קלאסיקה צרפתית במיטבה.
100 גר’ חמאה + 2 כפות שמן או שמן לטיגון
חצי כוס קמח
1.5 ק”ג בצל פרוס
6 שיני שום
2 כוסות יין אדום יבש למרק חלבי או לבן יבש למרק פרווה או בשרי
3 ליטר ציר ירקות או מים למרק חלבי או פרווה או ציר עוף למרק בשרי
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
מעט טימין
להגשה:
250 גר’ גבינה צהובה מגוררת
טוסטונים/ קרוטונים:
1 בגט
מלח
פלפל שחור גרוס
2 גבעולי תימין
כפית אורגנו
חמאה או שמן זית למריחה
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© נוצר באהבה Platformax
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.