Cart

תפו”א אפוי במלית ראגו בולונז

גיוון בשרי מושלם לתפו”א ממולא וקל הכנה

תפו"א אפוי במלית ראגו בולונז

מתכון: ציפי כהן

צילום: שושי סירקיס

חומרים:

תפו”א כמספר הסועדים

שמן זית

1-2 בצל קצוצים

4 שיני שום קצוצות

500 גרם בשר בקר טחון

50 גרם רסק עגבניות

קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות 300 ג’ר או קוביות קטנות מ2 עגבניות

חצי כוס ציר בשר או מים

מלח, פלפל לפי הטעם

כף תבלין גריל עוף

לתיבול איטלקי, מוותרים על תבלין גריל עוף ומתבלים עם אורגנו ובזיליקום

אופן ההכנה:

  1. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים בתנור בחום גבוהה כשעה לפחות, עד שתפוחי האדמה מתרככים. או דוקרים ואופים במיקרוגל 7-15 דקות עד לריכוך, תלוי בגודל תפוח האדמה.
  2. בנתים, מחממים שמן זית בסיר שטוח. מאדים את הבצל לצבע זהוב, מוסיפים שום ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות ומטגנים עד שהעגבניות מתרככות ומפרישות נוזלים. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים כ- 2 דקות.

אם משתמשים בעגבניות מרוסקות משימורים, מוסיפים בשלב הזה וממשיכים 2 דקות נוספות בחום גבוה. מוסיפים ציר בשר, מתבלים תיבול חלקי.

  1. בסיר אחר מחממים היטב כ 5-7 דקות ללא שמן. יוצקים מעט שמן זית ואת הבשר הטחון ומפרידים את הבשר בעזרת מטרפה עד שהבשר משנה את צבעו לצבע אפרפר ומפורר.
  2. מוסיפים לבשר את הירקות עם הרסק, מביאים לרתיחה אחת מנמיכים את האש ומבשלים 30-40 דקות על אש נמוכה למרקם סמיך, מתבלים עם מלח, פלפל ותבלין גריל עוף
  3. חוצים את תפוח האדמה האפוי ל2 או לX ממלאים במלית הבשרית ומגישים
  4. לגיוון ניתן להגיש את הראגו בולונז מעל מחית תפו”א כמאפה.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל