גיוון בשרי מושלם לתפו”א ממולא וקל הכנה
גיוון בשרי מושלם לתפו”א ממולא וקל הכנה
מתכון: ציפי כהן
צילום: שושי סירקיס
תפו”א כמספר הסועדים
שמן זית
1-2 בצל קצוצים
4 שיני שום קצוצות
500 גרם בשר בקר טחון
50 גרם רסק עגבניות
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות 300 ג’ר או קוביות קטנות מ2 עגבניות
חצי כוס ציר בשר או מים
מלח, פלפל לפי הטעם
כף תבלין גריל עוף
לתיבול איטלקי, מוותרים על תבלין גריל עוף ומתבלים עם אורגנו ובזיליקום
אם משתמשים בעגבניות מרוסקות משימורים, מוסיפים בשלב הזה וממשיכים 2 דקות נוספות בחום גבוה. מוסיפים ציר בשר, מתבלים תיבול חלקי.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.