כמנה ראשונה, או תוספת למנה עיקרית, אגרול בגרסה בריאה יותר וטעימה יותר.
כמנה ראשונה, או תוספת למנה עיקרית, אגרול בגרסה בריאה יותר וטעימה יותר.
שף: אורנית עובדיה
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם בהמודיע
דרגת קושי: קלה
זמן ההכנה והבישול: 20 דקות
כמות: 10 רולים
10 דפי אורז
מעט שומשום (עדיפות לשחור)
1/4 כרוב לבן
2 גזר
2 פלפל צבעוני
1 קישוא גדול
1/3 כוס רוטב סויה איכותי
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
מעט שמן
מלח
לקצוץ את הכרוב לרצועות דקיקות.
לחתוך את הגזר והפלפלים לגפרורים דקים.
לחתוך את הקישוא (ללא הליבה) לגפרורים דקים.
לחמם מחבת עם מעט שמן, לטגן את הגזר במשך כ – 2 דקות.
להוסיף את הפלפלים והקישוא ולהקפיץ במשך כדקה וחצי.
להוסיף את הכרוב, רוטב סויה וצ’ילי, לתבל במלח וערבבי.
לצנן מעט.
להכין קערה עם מים מהברז.
לטבול את דף האורז (אחד בכל פעם) במשך חצי דקה.
להוציא ולהניח על משטח העבודה, לפזר שומשום, להניח במרכז כף גדושה של ירקות מוקפצים.
לגלגל בצורה הדוקה תוך כדי סגירת הצדדים למרכז (לצורת אגרול).
** מתאים להגשה חם / טמפרטורת חדר / קר.
**דף האורז מאוד דביק ולכן, כדאי להכין קרוב לזמן ההגשה.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.