מקצוע הקונדיטוריה הוא כבר מזמן לא נחלתם של מבוגרים בלבד, ובשנים האחרונות אפשר לראות יותר צעירים שעוסקים בתחום – הרבה בזכות הרשתות החברתיות שמאפשרות להם לאפות, לצלם ולקבל מחמאות. קורס קונדיטוריה לנערות הוא קורס מבוקש במיוחד, שמעניק להן הזדמנות לפתח את התחביב שלהן, ואפילו להפוך אותו למקור הכנסה. הנה כל מה שצריך לדעת על קורס קונדיטוריה לנערות.
קורס קצר ולעניין
קורס קונדיטוריה לנערות בקמפוס הקולינרי הוא מיני-קורס, ואורכו הוא ארבעה מפגשים בסך-הכל. קורסים מקצועיים, המעניקים את הדיפלומה האידיאלית לעסוק בקונדיטוריה הם לרוב קורסים בני עשרה מפגשים ויותר. לרוב, בגיל הזה אין היתכנות להשקיע עשרות שעות בקורס קונדיטוריה מקצועי, וכן לא תמיד מעוניינים לעשות דריסת רגל כזאת משמעותית המצריכה התחייבות והוצאה כספית משמעותית. בפרק הזמן הזה של החיים – דווקא קורס קונדיטוריה קצר-מועד עונה לצרכים בצורה טובה יותר.
למה קורס קונדיטוריה לנערות?
- תחביב – ענף הקונדיטוריה נחשב לתחום המועדף בקרב אנשים שאוהבים לעבוד במטבח, והוא גם ענף חגיגי מאוד. בדרך כלל, נערות מוצאות את עצמן עוסקות יותר בהכנת עוגות וקינוחים אישיים מאשר בהכנת סירי בשר, והעשרת הידע שלהן בהכנת עוגות וקינוחים מסוגים שונים מאפשרת להן גיוון ועניין
- מכירת קינוחים מהבית – הכנת עוגות וקינוחים – בין אם אלה עוגות יום הולדת ובין אם עוגות לשבת – היא עסק מדהים ואפילו פופולרי עבור נערות. במסגרת קורס קונדיטוריה לנוער אפשר לקבל את התשתית המקצועית להכנה של עוגות אהובות כולל קינוחים אישיים, כולל קישוטים לעוגות
- כדי לקבל טעימה, תרתי משמע – קורס קונדיטוריה לנערות הוא קורס קצר-טווח, שנוגע במספר טכניקות בסיסיות אך משמעותיות – מהן ניתן ליצור קינוחים מעולים. כדי לפתח קריירה מקצועית ולהפוך לקונדיטורית של ממש – יהיה צורך בקורס מעמיק וארוך הרבה יותר. קורס קונדיטוריה לנערות מאפשר להתנסות ולדעת האם זה באמת התחום המועדף, רגע לפני שלוקחים החלטה לכאן או לכאן.
מה לומדים בקורס קונדיטוריה לנערות בקמפוס הקולינרי?
קורס קונדיטוריה לנערות מורכב משלושה חלקים:
- פטיפורים – מגוון סוגים של פטיפורים במילויים שונים, בטכניקות הכנה שונות – על בסיס מוס, על בסיס גנאש וקרמו, הכנת ציפויים ועוד. הפטיפורים הינם פרווה וכוללים חומרי גלם כמו קרמל, שוקולד לבן, שוקולד מריר ופירות שונים
- עוגות ויטרינה – עוגות ויטרינה בטעמים ומרקמים שונים, כולל עוגה בצורה קלאסית ובצורה הפוכה, שילוב נכון של מרקמים וטקסטורות, כללים להכנת מוס, קישוט מקצועי ועוד
- קינוחים אישיים – טכניקות להכנת קינוחים אישיים בתבנית סיליקון – ריסוס שוקולד, קישוטי שוקולד מקצועיים, קינוח פיסטוק, קינוח פסיפלורה ועוד
תעודת סיום מקצועית
מוצאת את עצמך “מבזבזת” את הזמן הפנוי שלך על אפייה של עוגות חדשות ויצירת קינוחים אישיים? בכל חג ואירוע מיוחד את מקבלת את תפקיד הכנת המתוקים? בין אם קריירה מקצועית בתחום הקונדיטוריה היא הכיוון שלך ובין אם היית רוצה לפתח את האהבה לקינוחים מיוחדים – קורס קונדיטוריה לנוער הוא בדיוק מה שאת צריכה.
עם סיום הקורס, מקבלים תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי המוכרת ע”י איגוד השפרים הבינלאומי