קינוח מדהים שיעטר כל שולחן יום הולדת או בר לבת מצווה
קינוח מדהים שיעטר כל שולחן יום הולדת או בר לבת מצווה
שמנת צמחית (ריץ’) או חלבית להקצפה
מחית תותים קפואה וסוכר או צבע מאכל
סוכריות כסף
שקית זילוף וצנטר כוכב גדול(לדוג’ מספר 828)
200 גר’ בצק סוכר
קורצן בצורת פרפר, ניתן לרכוש קורצן מיוחד עם קפיץ המשאיר דוגמא על הכנפיים. (ניתן לרכוש בחנויות ציוד לאפיה או סטוקים למיניהם)
צבע מאכל ורוד
1. הקציפו שמנת עד לקבלת קצפת יציבה. הוסיפו מחית תות וסוכר או צבע מאכל לקבלת צבע ורוד.
2. זלפו תלולית ורודה מעל העוגה. פזרו סוכריות כסופות. הניחו מעל פרפר מבצק סוכר.
3. להכנת הפרפר- הכינו בצק סוכר ורוד, רדדו לעובי 3 מ”מ. קרצו פרפר בעזרת קורצן קפיץ מיוחד. קפלו במרכז, והניחו ליבוש על משטח מעוגל. (ניתן להשתמש בגליל של ניר מגבת חתוך במרכז
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.