Cart

פיצה מושקעת

פיצה אחד המאכלים האהובים והמבוקשים כמעט בכל גיל.
עם תוספות קצת יותר מעניינות ניצור פיצה מושקעת למבוגרים (אולי גם לילדים).
ו… אפשר בהחלט להכין את הבצק, להתפיח, לכדרר, להתפיח שנית, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.
ואז כל שנשאר לנו זה להפשיר, להכין את התוספות ולהכניס לתנור החם.

פיצה מושקעת

פיצה מושקעת

שף: אורנית עובדיה
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם בהמודיע

דרגת קושי: בינונית
זמן ההכנה והאפייה: שעתיים
כמות: 10 פיצות בינוניות

חומרים:

לבצק
1 ק”ג קמח
30 גרם (1.5 כפות)שמרים יבשים
90 מ”ל (1/3 כוס) שמן זית (מומלץ להשתמש בשמן של הקונפי)
10 גרם (כף מחוקה) סוכר
25 גרם (כף ורבע) מלח
550-580 מ”ל (2 +1/4 כוסות) מים פושרים

לרוטב
1 קופסא עגבניות מרוסקות
6 שיני שום
חצי כפית סוכר
כף אורגנו יבש
מלח
פלפל שחור גרוס

תוספות
2-3 זוקיני או קישוא
כוס זיתים משובחים
1 פלפל צ’ילי אדום
1 חב’ עגבניות שרי
שום קונפי (מתכון בהמשך)
500-600 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה:

מחממים תנור לטמפרטורה של 225 מעלות בטורבו.

לבצק
מערבבים קמח, שמרים וסוכר במיקסר עם וו לישה במהירות נמוכה.
מוסיפים את הנוזלים בהדרגה (לסירוגין שמן ומים), לאחר שמתחיל להתקבל בצק מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד במשך כ – 5-7 דקות נוספות במיקסר.
מכסים את הקערה, ומניחים במקום חמים במשך כ – 40 דקות (עד הכפלת הנפח).
לאחר תפיחה יוצרים 10 כדורים , מכסים למנוחה של כ – 15 דקות ומרדדים לעובי של כ- 5-6 מ”מ.
לרוטב – מניחים את כל המרכיבים בכלי עמוק וטוחנים בעזרת מוט בלנדר.

לתוספות
פורסים את הזוקיני ופלפל הצ’ילי.
מניחים את הבצק המרודד על תבנית עם נייר אפייה, מורחים רוטב (משאירים קצוות נקיים), מפזרים גבינה ומסדרים את התוספות.
מכניסים לתנור לאפייה במשך כ- 20 דקות.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל