בצק עוגיות עשיר, מושלם בטעם ובמרקם פריך ונמס בפה. שומר על צורה באפייה, מושלם ליצירות מופלאות לשעת חוויה מופלאה עם הילדים ולהכנת מתנות מושקעות מהמטבח הביתי.
בצק עוגיות עשיר, מושלם בטעם ובמרקם פריך ונמס בפה. שומר על צורה באפייה, מושלם ליצירות מופלאות לשעת חוויה מופלאה עם הילדים ולהכנת מתנות מושקעות מהמטבח הביתי.
מתכון: ציפי כהן
בצק עוגיות עשיר, מושלם בטעם ובמרקם פריך ונמס בפה. שומר על צורה באפייה, מושלם ליצירות מופלאות לשעת חוויה מופלאה עם הילדים ולהכנת מתנות מושקעות מהמטבח הביתי.
* על מנת לקבל עוגיות בעלות צורה מהוקצעת ומדויקת, יש להקפיד על שיטת העבודה- רידוד נכון והקפאה בין השלבים ללא קיצורי דרך.
נטורינה מביאה עמה יתרונות רבים: ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס, טעם ניטרלי וללא טעם הקוקוס, המתאימה למגוון רב של אפייה פרווה וטבעונית, ללא נקיפות מצפון, ובטעם נפלא!
240 גר’ קמח
60 גר’ אבקת שקדים
200 גר’ נוטרינה מרוככת
100 גר’ אבקת סוכר
2 חלמונים
מעט תמצית וניל
קמצוץ מלח
לגיוון- ניתן לתבל בכפית קינמון ומעט אגוז מוסקט
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.