אם הילדים שלכם כבר בחופש,
והם גם קצת גדולים,
כדאי שתתחילו איתם את החופש במתכונים מתוקים
אבל, גם בריאים
אם הילדים שלכם כבר בחופש,
והם גם קצת גדולים,
כדאי שתתחילו איתם את החופש במתכונים מתוקים
אבל, גם בריאים
מתכון: שף אורנית עובדיה
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם ב”המודיע”
דרגת קושי: קלה
זמן ההכנה והאפייה: 30 דקות
כמות: 30 עוגיות קטנות
1 חלבון
50 גרם (1/4 כוס פחות כף) סוכר חום כהה
50 גרם (1/2 כוס) בוטנים קלופים לא קלויים
50 גרם (1/2 כוס) שבבי שקדים לא קלויים
50 גרם (חצי כוס) פיסטוקים לא קלויים
כף שומשום
מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
מערבבים את החלבון והסוכר במטרפה ידנית.
מוסיפים את הפיצוחים והשומשום ומערבבים בעזרת כף.
מניחים בעזרת כפית על גבי מגש עם נייר אפייה ומשטחים עם גב הכפית.
מכניסים לתנור למשך 20 דקות.
** הקפידו לשטח את העוגיות עם גב הכפית, על מנת לקבל מקסימום פריכות
** לקבלת צורה אחידה, ניתן להשתמש ברינג קטן
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.