Cart

עוגיות פיצוחים

אם הילדים שלכם כבר בחופש,
והם גם קצת גדולים,
כדאי שתתחילו איתם את החופש במתכונים מתוקים
אבל, גם בריאים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

מתכון: שף אורנית עובדיה
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם ב”המודיע”

דרגת קושי: קלה
זמן ההכנה והאפייה: 30 דקות
כמות: 30 עוגיות קטנות

חומרים:

1 חלבון
50 גרם (1/4 כוס פחות כף) סוכר חום כהה
50 גרם (1/2 כוס) בוטנים קלופים לא קלויים
50 גרם (1/2 כוס) שבבי שקדים לא קלויים
50 גרם (חצי כוס) פיסטוקים לא קלויים
כף שומשום

אופן ההכנה:

מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
מערבבים את החלבון והסוכר במטרפה ידנית.
מוסיפים את הפיצוחים והשומשום ומערבבים בעזרת כף.
מניחים בעזרת כפית על גבי מגש עם נייר אפייה ומשטחים עם גב הכפית.
מכניסים לתנור למשך 20 דקות.

** הקפידו לשטח את העוגיות עם גב הכפית, על מנת לקבל מקסימום פריכות
** לקבלת צורה אחידה, ניתן להשתמש ברינג קטן

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל