סלט מוקפץ מעולה, מתאים כסלט או מנת פתיחה בצלחות אישית, או כמנה עיקרית קלילה.
סלט מוקפץ מעולה, מתאים כסלט או מנת פתיחה בצלחות אישית, או כמנה עיקרית קלילה.
שף: ציפי כהן
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם בקטיפה
סלט מוקפץ מעולה, מתאים כסלט או מנת פתיחה בצלחות אישית, או כמנה עיקרית קלילה.
500 גר’ פילה סלמון נורווגי איכותי חתוך לקוביות
שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה או טרייה מבושלת
קופסה פטריות שימאגי או יער או פורטובלו או שמפניון או תערובת
3 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי- לבחירה
שומשום
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.