הרבה בריאות וויטמינים בצלחת אחת.
הרבה בריאות וויטמינים בצלחת אחת.
שף: אורנית עובדיה
צילום: מנוחי הכסטר
פורסם בקטיפה
הרבה בריאות וויטמינים בצלחת אחת.
כוס דוחן
3 כוסות מים
1 קישוא
1 בצל סגול
1 בטטה בינונית
1 קולרבי
1/2 חב’ פטרוזיליה
2 גבעולי בזיליקום
כף לימון כבוש
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית
חותכים קישוא, בצל, בטטה וקולרבי לקוביות קטנות. מערבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים בטמפ’ של 180 מעלות במשך כ – 20 דק’.
שוטפים את הדוחן היטב!
מעבירים לסיר עם מי ברז, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים במשך כ – 15 דק’ / עד רכות.
מסננים ושוטפים.
מערבבים עם הירקות האפויים.
קוצצים לימון כבוש ועשבי תיבול, מערבבים ומתבלים.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.