Cart

סלט דוחן

הרבה בריאות וויטמינים בצלחת אחת.

סלט דוחן

סלט דוחן

שף: אורנית עובדיה
צילום: מנוחי הכסטר
פורסם בקטיפה

הרבה בריאות וויטמינים בצלחת אחת.

חומרים:

כוס דוחן
3 כוסות מים

1 קישוא
1 בצל סגול
1 בטטה בינונית
1 קולרבי
1/2 חב’ פטרוזיליה
2 גבעולי בזיליקום
כף לימון כבוש
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית

אופן ההכנה:

חותכים קישוא, בצל, בטטה וקולרבי לקוביות קטנות. מערבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים בטמפ’ של 180 מעלות במשך כ – 20 דק’.
שוטפים את הדוחן היטב!
מעבירים לסיר עם מי ברז, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים במשך כ – 15 דק’ / עד רכות.
מסננים ושוטפים.
מערבבים עם הירקות האפויים.
קוצצים לימון כבוש ועשבי תיבול, מערבבים ומתבלים.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל