מרק מוקרם מופלא וקל הכנה, הקישוט מוסיף חן במינימום זמן והשקעה.
הוסיפו למועדפים מבין המתכונים לפסח
מרק מוקרם מופלא וקל הכנה, הקישוט מוסיף חן במינימום זמן והשקעה.
הוסיפו למועדפים מבין המתכונים לפסח
מרק ברוקולי מוקרם. הכנה: ציפי כהן. צילום: תומר בורמד. פורסם בקטיפה
מרק מוקרם מופלא וקל הכנה, הקישוט מוסיף חן במינימום זמן והשקעה.
הוסיפו למועדפים מבין המתכונים לפסח
500 גר’ ברוקולי
בצל
תפוח אדמה גדול
2 שיני שום
לבחירה- שורש סלרי ופטרוזיליה
מלח ופלפל שחור גרוס
לקישוט:
בצל סגול
פרחי ברוקולי שלמים
בצל ירוק או עירית קצוצה
חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות ומכניסים לסיר.
מכסים במים ומביאים לרתיחה. מתבלים ומבשלים חצי שעה בסיר מכוסה.
טוחנים את המרק בבלנדר מוט לקבלת מחית חלקה.
טועמים ומתקנים תיבול.
לגיוון – לסעודה חלבית ניתן להקרים עם חצי כוס שמנת מתוקה או חלב.
קישוט:
מקלפים בצל סגול, וחותכים לעומק בצורת משולשים מחוברים אחד לשני(כמו זיגזג או דשא)
מפרקים ל2 פרחים.
חותכים את הקצה ומפרקים את הגלדים.
במרכז הפרח מניחים פרח ברוקולי ללא גבעול ומניחים במרכז הצלחת. או ניתן למלא בשקדי מרק פסחיים .
מקשטים בעירית קצוצה
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.