מצעד משלוחי המנות

לכל המחפשים רעיונות למשלוחי מנות,
הפעם הכנו עבורכם הפקת משלוחי מנות מושקעת
להשראה, לביצוע ולשיגור 🙂
כרגיל.

עוגת שוקולד נימוחה בספל קפה

עוגת שוקולד נימוחה בספל קפה

מתכון: ציפי כהן, צילום: דרור קאליש

טעם ומרקם מופלא בכל נגיסה, מכינים בלילה של עוגה, ואופים בכוסות קרמיקה. מסדרים יפה במגש ושולחים , ועל הדרך מכפילים את הכמות ומשאירים לקינוח של סעודת פורים.

חומרים:

6 ביצים
כוס סוכר
60 גר’ מרגרינה
300 גר’ שוקולד מריר
כפית קפה מומס בכפית מים
כף אבקת קקאו
כף קמח
מיכל שמנת מתוקה או פרווה
2 כפות סוכר
כפית נס קפה

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד ומוסיפים לו את המרגרינה, הקפה הקקאו והחלמונים.
  2. מציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
  3. מאחדים את התערובות בתנועות קיפול עדינות כדי לא לשבור את הקצף, ומוסיפים את הקמח.
  4. יוצקים לכוסות קפה מקרמיקה או תבניות שקעים ואופים כ15 דקות עד שהעוגות יציבות אך עדיין לחות במרכז.
  5. מקציפים את השמנת עם הסוכר והקפה לקצפת יציבה. ממלאים שקית זילוף עם צנטר עגול בקצפת, ומזלפים תלולית נאה במרכז העוגה. מקשטים בפולי קפה
  • טעים גם חם וגם קר. העוגה מצוינת בהקפאה

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל