את הסלט הזה ראיתי לראשונה בחתונה, באחד האולמות המפוארים בארה”ב. המראה היה כ”כ מיוחד שהחלטתי לאמץ ולשדרג את הרעיון הנפלא. כשהגשתי את הסלט באירוע הבא, אף אחד לא נשאר אדיש. ההתפעלות היתה גדולה.
את הסלט הזה ראיתי לראשונה בחתונה, באחד האולמות המפוארים בארה”ב. המראה היה כ”כ מיוחד שהחלטתי לאמץ ולשדרג את הרעיון הנפלא. כשהגשתי את הסלט באירוע הבא, אף אחד לא נשאר אדיש. ההתפעלות היתה גדולה.
הכנה וסטיילינג – ציפי כהן | צילום מרים בוקשפן
1.קלפי רצועות מלפפון ארוכות בעזרת קולפן ירקות
2.הניחי את הרינג על הצלחת ורפדי 3-4 רצועות בתוך הרינג
3.מלאי את הרינג בסלט חסה
4.הרימי את הרינג ושחררי את הסלט. לא, אל תדאגי, זה לא מתפרק…
5.הכניסי צנתר זילוף כוכב לשקית זילוף, מלאי בממרח טונה או סלמון.
זלפי שרשרת לאורך הצלחת.
6.לקישוט- הוסיפי רצועות בצל ירוק, חסה, ופרח עגבנית שרי.
פרח חמנייה מעגבנית שרי:
בעזרת החוד של סכין טורנה, חרצי חריץ בעומק כ3 מ”מ מצד לצד
סובבי חצי סיבוב וחרצי חריץ נוסף מצד לצד. קבלת 4 חלקים שווים.
חרצי כל רבע ל2 חלקים, קבלת עגבנייה מחולקת ל 8 חלקים שווים.
פתחי את עלי הכותרת בזהירות בעזרת חוד הסכין.
במקום שלא נפתח בקלות, קלפי בזהירות מבפנים, בעזרת הסכין.
הגישי את המנה לצד קערית עם רוטב למזיגה אישית.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.