דרגת קושי: קלה
זמן ההכנה והאפייה: 30 דקות
כמות: 10-12 יחידות
דרגת קושי: קלה
זמן ההכנה והאפייה: 30 דקות
כמות: 10-12 יחידות
דרגת קושי: קלה
זמן ההכנה והאפייה: 30 דקות
כמות: 10-12 יחידות
140 גרם (כוס) קמח לבן
140 מ”ל (1/2 כוס + כף וחצי) שמן קנולה
60 גרם (3 כפות גדושות) סוכר חום דחוס
30 גרם (2 כפות) סוכר דמררה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית אבקת אפייה
2 ביצים
1/4 כפית קינמון טחון
קורט אגוז מוסקט
קורט מלח
3 גזר בינוני מגורר
חממי תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
הקציפי ביצים וסוכר לקצף סמיך.
הוסיפי את השמן בזילוף איטי תוך כדי הקצפה.
ערבבי את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, מלח ותבלינים והוסיפי לקצף.
ערבבי לקבלת מסה אחידה.
הוסיפי את הגזר וערבבי
מזגי לתבניות מאפינס ל 2/3 גובה והכניסי לתנור לאפייה במשך 25-30 דקות.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.