שילוב מרקמים נפלא של פריכות רכות ומוס, קינוח מושלם לאירוח או פינוק בסיום הארוחה.
שילוב מרקמים נפלא של פריכות רכות ומוס, קינוח מושלם לאירוח או פינוק בסיום הארוחה.
סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר
(2 טארטים בקוטר 20 ס”מ או כ18 טארטים אישיים)
לבצק פריך
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
40 גרם אבקת שקדים
128 גרם אבקת סוכר
80 גרם ביצים
קורט מלח
335 גרם קמח
לקרם שקדים
200 גרם חמאה רכה
200 גרם סוכר
100 גרם ביצים
150 גרם שקדים טחונים (אפשר להחליף בפיסטוקים, פקאן או לוז)
20 גרם קמח
4\1 כפית מחית וניל
קורט גרידת לימון
לקרם וניל מוקצף
250 גרם שוקולד לבן קצוץ
500 מ”ל שמנת מתוקה
מקל וניל או תמצית וניל
הכנת הבצק
במיקסר או במעבד מזון מעבדים חמאה וקמח עד לקבלת פירורים .
לאחר מכן, מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומעבדים,
מוסיפים ביצים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד .
מקררים את הבצק במקרר לחות חצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי של 5 מ”מ מרפדים רינג או תבנית פאי ומקפיאים לחצי שעה.
הכנת קרם שקדים
מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת תפוחה ,מוסיפים את הביצים בהדרגה .
מוסיפים את הוניל הגרידה והשקדים ומערבבים , מוסיפים את הקמח ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מומלץ לקרר במקרר לכמה שעות לפני מילוי הטארט.
הכנת קרם וניל
– מרתיחים 250 מ”ל מהשמנת עם וניל , יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מקל.
מניחים לילה במקרר, מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים לפני השימוש.
*ניתן להוסיף 36 גר ג’לטין מומס ביחד עם השוקולד הלבן לתוספת יציבות
הרכבה
מקררים היטב את הטארט. מפזרים עליו מעט אבקת סוכר ומזלפים את קרם הווניל.
*ניתן להקפיא בקופסא אטומה עם הקרם או בלעדיו.הכנת הבצק
במיקסר או במעבד מזון מעבדים חמאה וקמח עד לקבלת פירורים .
לאחר מכן, מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומעבדים,
מוסיפים ביצים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד .
מקררים את הבצק במקרר לחות חצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי של 5 מ”מ מרפדים רינג או תבנית פאי ומקפיאים לחצי שעה.
הכנת קרם שקדים
מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת תפוחה ,מוסיפים את הביצים בהדרגה .
מוסיפים את הוניל הגרידה והשקדים ומערבבים , מוסיפים את הקמח ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מומלץ לקרר במקרר לכמה שעות לפני מילוי הטארט.
הכנת קרם וניל
– מרתיחים 250 מ”ל מהשמנת עם וניל , יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מקל.
מניחים לילה במקרר, מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים לפני השימוש.
*ניתן להוסיף 36 גר ג’לטין מומס ביחד עם השוקולד הלבן לתוספת יציבות
הרכבה
מקררים היטב את הטארט. מפזרים עליו מעט אבקת סוכר ומזלפים את קרם הווניל.
*ניתן להקפיא בקופסא אטומה עם הקרם או בלעדיו.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.