אפרת ליבפרוינד מפנקת אתכם
גם בבריאות.
שווה לנסות!
אפרת ליבפרוינד מפנקת אתכם
גם בבריאות.
שווה לנסות!
מתכון: השף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, צילום: דרור קאליש
(12 יחידות )
לפריכות נוספת של החטיף, מומלץ לקלות מעט את שיבולת השועל בתנור לפני שמוסיפים אותה לתערובת.
לחטיף:
3 כוסות שיבולת שועל גסה,לא אינסטנט (300 גרם)
150 גרם חמאה או 2\1 כוס שמן
1 כוס דבש (320 גרם)
3/4 כוס דחוסה סוכר חום בהיר (180 גרם)
4\1 כפית שטוחה מלח
1/2 כוס קוקוס (50 גרם)
1/4 כוס שומשום (40 גרם)
2 כוסות אגוזי מלך או לוז או פקאן קלויים וקצוצים (200 גרם)
2 כוסות פירות יבשים קצוצים דק או רק חמוציות (300 גרם)
קורט קינמון-לבחירה
בסיר גדול מחממים חמאה, דבש, סוכר חום, קינמון ומלח. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות. מסירים מהאש ומוסיפים פנימה קוקוס, שומשום, אגוזים, פירות יבשים ואת שיבולת השועל הקלויה. מערבבים היטב עד שכל החומרים מצופים בתערובת הדבש.
יוצקים מיד את התערובת לתבנית בגודל 30 על 20 ס”מ מרופדת בנייר אפיה ומהדקים היטב כדי שהתערובת תהיה ישרה. מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לקירור של שעתיים-שלוש.
מחלצים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), מקלפים את נייר האפייה ומניחים על קרש חיתוך. חותכים לחטיפים בגודל 3 על 7 ס”מ. שומרים בכלי אטום במקרר ומגישים קר.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.