בחזרה לשגרה רעננה
עם סלטי בריאות נהדרים

אז אחרי החגים, אנחנו רוצים לחזור לגזרה, וגם לשגרה הבריאה.
במיוחד בשבילכם הבאנו שני מתכונים של סלטים בריאים מזינים שכדאי שתאמצו

מתכונים והכנה: ציפי כהן שף לאומנות קולינרית | צילום וסטיילינג שושי סירקיס |  פורסם בקטיפה

 

סלט טאבולה מקורי

סלט בורגול לבנוני, טעים, קליל ואהוב על כולם, למרות שהסלט ידוע, אני תמיד מתפלאת שאנשים לא מכירים אותו, טועמים בחשש, ותמיד מבקשים את המתכון.

חומרים:

חצי ק”ג בורגול או ג’ריש (בורגול דק)
2 עגבניות
2 מלפפונים
צרור פטרוזיליה
2 כפות כוסברה  או נענע  לפי הטעם
2 בצלים ירוקים
בצל סגול קטן
מיץ מלימון שלם
2-3 כפות ממרח לימון כבוש- מוסיף טעם נפלא
מלח ופלפל שחור
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. משרים את הבורגול במים עד שמתנפח ומתרכך. מסננים את המים המיותרים.
  2. קוצצים את כל הירקות והירק דק מאד, מוסיפים את הירקות לבורגול, מתבלים במיץ לימון, שמן, מלח ופלפל וממרח לימון כבוש, מערבבים היטב, מגישים מיד.
  3. נשמר עד יומיים במקרר, רצוי לתבל מחדש אחרי אכסון.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל