רק מרק, אבל ארוחה שלמה! מרקים משביעים שיגוונו לכן את החורף.
אין יותר תענוג מגשם בחלון, ומרק מהביל על השולחן, בתיאבון ולרוויה
הכנה וסטיילינג: ציפי כהן
צילום: שושי סירקיס
הכנה וסטיילינג: ציפי כהן
צילום: שושי סירקיס
שקית גרגרי תירס קפוא
ענף סלרי פרוס דק
גזר פרוס
בצל קצוץ
כף שמן
2 כפות קורנפלור
2 ביצים
2 ליטר מים
מלח, פלפל גרוס
כף אבקת מרק עוף
כף רוטב סויה
כף יין לבן
כפית סוכר
לבחירה: חזה עוף חתוך לגפרורים קטנים
מאדים את השמן עם הבצל, מוסיפים את התירס והסלרי, מוסיפים מים ומרתיחים.
מוסיפים אבקת מרק ותבלינים ומבשלים כ5 דקות, מוסיפים יין, סויה וכף קורנפלור מדלל במים, מבשלים דקה נוספת.
מערבבים חתיכות חזה העוף עם חלבון ביצה וכף קורנפלור, יוצקים לסיר לאט לאט תוך כדי ערבוב.
את החלמון הנותר, בתוספת ביצה מערבבים עם מזלג, ויוצקים למרק בזרם דק תוך כדי ערבוב מתמיד ליצירת נטיפי ביצים.
למרק פרווה
מוסיפים 2 כפות קורנפלור מדולל למרק, ומערבבים את 2 הביצים בשלמותם לנטיפי ביצים.
טועמים ומתקנים תיבול, מגישים מיד.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© נוצר באהבה Platformax
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.