(כ-40 מנות)
גיוון נפלא וקל להכנה לאזני ההמן הקלאסיים המתוקים…
(כ-40 מנות)
גיוון נפלא וקל להכנה לאזני ההמן הקלאסיים המתוקים…
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
הופק עבור מגזין ‘קציפה’
חבילת עלי פילו מופשרים
למילוי עוף:
5 כפות שמן
2 בצלים קטנים קצוצים
2 שיני שום חתוכות לקוביות קטנטנות
רבע קילו פרגיות או חזה עוף טחון
2 ביצים טרופות
2\1 כפית מלח
4\1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
4\1 כוס אגוזי קשיו קלויים קצוצים
6 כפות שמן או 50 גרם מרגרינה מומסת למריחה בין שכבות עלי הפילו
ביצה טרופה למריחה
אופן הכנת המילוי:
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© נוצר באהבה Platformax
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.