לא שרויה. מנת פתיחה מושלמת לסועדת החג, משמשים בעלי בלינצ’ס פסחים, ממלאים מגלגלים ומטגנים למעטה פריך.
לא שרויה. מנת פתיחה מושלמת לסועדת החג, משמשים בעלי בלינצ’ס פסחים, ממלאים מגלגלים ומטגנים למעטה פריך.
מתכון: ציפי כהן צילום: מנוחי הכסטר
לא שרויה
מנת פתיחה מושלמת לסועדת החג, משמשים בעלי בלינצ’ס פסחים, ממלאים מגלגלים ומטגנים למעטה פריך.
(כ8-10 מנות)
עלי בלינצ’ס (מתאים גם לאטריות של פסח):
6 ביצים
1 כוס מים
3 כפות קמח תפו”א
מלח ופלפל
2 כפות שמן
מלית:
2 גזר
2 קישואים
1 בצל
1 שן שום קצוץ
חצי ק”ג בשר טחון
מלח, פלפל
שמן לטיגון
רוטב חמוץ מתוק:
כוס חומץ
כוס סוכר
חצי סלק מקולף
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.