סל קניות

שרבט הדרים

כל שנה בערב פסח כשאני נכנסת למטבח לבשל, הדבר הראשון שאתו אני מתחילה זה לסחוט פירות הדר לתרכיזים ושרבטים טעימים ומרעננים המלווים את סעודות החג.

שרבט הדרים

שרבט-הדרים

שרבט הדרים. הכנה וסטיילינג: ציפי כהן. צילום: תומר בורמד

כל שנה בערב פסח כשאני נכנסת למטבח לבשל, הדבר הראשון שאתו אני מתחילה זה לסחוט פירות הדר לתרכיזים ושרבטים טעימים ומרעננים המלווים את סעודות החג.

חומרים:

לשרבט לימון:
כוס וחצי מיץ לימון סחוט
2 וחצי כוסות סוכר
4 כוסות מים

לשרבט תפוזים:
3 כוסות מיץ תפוזים
כוס סוכר
רבע כוס מיץ לימון

לשרבט אשכולית:
3 כוסות מיץ אשכוליות אדומות
כוס וחצי סוכר
4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:

לשרבט לימון – מביאים לרתיחה מים וסוכר עד שהסוכר נמס ועוד 5 דקות. מכבים את האש ומקררים מעט, מוסיפים מיץ לימון. מקפיאים.
לשרבט תפוז או אשכולית –  מביאים לרתיחה סוכר ושליש מהמיץ עד שהסוכר נמס. מצננים מעט ומוסיפים את שאר המיץ. מקפיאים.
לאחר שהתערובות קופאות, מעבדים במעבד מזון (או במיקסר) לקבלת תערובת אוורירית ובהירה. שומרים בהקפאה עד להגשה.
מגישים בכוסות, אפשר בשכבות, או 3 כדורים בצלחת.
מקשטים בתלתלי לימון או תפוז. ועלי נענע.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל