תחום הקונדיטוריה היה פופולרי ופורה מאז ומתמיד, כשבכל עשור היו הטרנדים המיוחדים שכבשו את המדינה ואפילו את העולם. מה השתנה בעשור שלנו? אל עולם הקונדיטוריה נכנסה המצלמה, או לייתר דיוק – מצלמת הטלפון, שבשילוב הרשתות החברתיות הפכה את הקינוחים והמאפים לחלק הכי חשוב בארוחה.
דווקא עכשיו – קורס קונדיטוריה!
- עם הביקוש באה הפרנסה – העובדה שעולם הקונדיטוריה נמצא בנסיקה ומקומות על טהרת הקינוחים נפתחים בזה אחר זה משפיעה על היכולת להתפרנס ובגדול. בתחום הקונדיטוריה תתקשו להשתמש בתירוץ “לא מצאתי עבודה”
- יצירתיות – התחום דורש יצירתיות בלתי נגמרת, בעיקר לאור העובדה שקהל הצרכנים כיום לא מסתפק בקינוחים סטנדרטיים, ויש תחרות אמיתית על קינוח שהוא לא רק טעים אלא גם נראה מדהים
למי מתאים קורס קונדיטוריה לגברים?
לכל הגברים באשר הם! קורס קונדיטוריה לגברים מבית הקמפוס הקולינרי מתאים לגברים שמסיבות שונות מעוניינים במסגרת לימודית המורכבת מגברים בלבד. לדוגמה, ציבור חרדי ודתי שחשוב לו לימוד בהפרדה ורמת הכשרות של המוצרים והמקום, גברים שמרגישים בנוח ומגיעים להישגים טובים יותר בסביבה ללא דברים שעשויים להסיח את הדעת ועוד.
מה לומדים בקורס קונדיטוריה של הקמפוס הקולינרי?
בקורס קונדיטוריה בקמפוס הקולינרי תכירו את עולם הקונדיטוריה מקרוב. ממש מקרוב: תפתחו יכולות מתקדמות ותלמדו פרזנטציות מדויקות לטרנדים בינלאומיים. תכירו את חומרי הגלם והתכונות שלהם ותבינו כיצד מתרחשים התהליכים הקטנטנים ביותר, כאלה שכל גרגר סוכר נוסף משפיע עליהם. בנוסף, תיחשפו ותלמדו לעומק את הטכניקות המתקדמות בקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית גם יחד: טמפרור, אמולסיה, לישה, הקצפה, קיפולי בצק, דקורציות ועוד.
שלושה דברים שחשוב לשים אליהם לב כשבוחרים קורס קונדיטוריה
- תכנית לימודים עדכנית ומעודכנת בעולם הטרנדים הבינלאומי – שפת הקונדיטוריה היא שפה בינלאומית, ומי שיודע להכין עוגת גבינה בישראל – ידע להכין אותה גם בחו”ל. מעבר לכך, בגלל הקידמה והדיגיטל, היצירות שלנו מתגלגלות במהרה למחוזות אחרים, ובמקביל הקהל שלנו מצפה לקבל אצלנו את מה שהוא רואה באינסטגרם. בבחירה בקורס קונדיטוריה מומלץ לחפש קורס מעודכן שמעיד על עצמו שהוא פתוח לטרנדים בינלאומיים
- הכרה בינלאומית – מלבד קבלת תעודת קונדיטור שמסייעת מאוד בקבלה לעבודה כאן בישראל, יש יתרון משמעותי בתעודה שפונה החוצה ומעניקה הכרה בינלאומית ע”י איגוד השפים הבינלאומיים
- אימון ופיתוח עסקי – לא מעט מהתלמידים שמסיימים קורס בישול או קונדיטוריה פונים לפתוח עסק עצמאי: זה יכול להיות מקום גדול ומושקע בהשקעה כספית גדולה או לחלופין משהו ביתי עם קינוחים שאפשר להזמין לאירועים מיוחדים. מומלץ לחפש קורס קונדיטוריה שמכשיר אתכם בתחום של פיתוח עסקי ברמה המעשית
קורס קונדיטוריה בקמפוס הקולינרי:
בין הנושאים הנלמדים בקורס המקיף תוכלו למצוא:
- בצק פריך – טארטים וקישים, פאט סוכרה וסבלה, פאט בריזה, סבלה ברטון, פונסאג’
- קרמים – קרם לימון, קרם שקדים, קרמו שוקולד, קרם פטיסייר ועוד
- בצק רבוך – פחזניות, אקלרים, פרופיטרולים, סנט הונורה, קראנץ4
- לחמים ובריוש – הכרות עם בצקי שמרים תוך רכישת כלים להתפחה ואפיה מקצועית
- מאפי שמרים ועלים – מלפיי, סנט הונורה, קרואסון, קראנץ, פאה או שוקולד ועוד06
- מרנג – סוגי מרנג שונים, וטכינוקת הקצפה נכונה, זילוף ואפיה
- עוגות ראווה – עוגות מוס וקרם, עוגות מרנג עשירות, בנייה, קרמים, ציפויים, גלסאז’ים וקישוטים תוך חשיפה לטרנדים עדכניים
- שוקולד – היכרות ועבודה עם חומר הגלם, פרלינים ומילויים, קישוטי שוקולד, קרמים מוסים ועוד0
- בחושות – הכנת עוגות בחושות מודרניות במרקמים שונים ובגימורים מרשימים
- פטיפורים – פטיפורים אישיים קטנים ומעוצבים
- קינוחים אישיים – קינוחים אישיים במגוון סגנונות ומרקמים
לפרטים נוספים אודות קורס קונדיטוריה לגברים ומועד פתיחת הקורס הבא, לחצו כאן!