הכנת הבצק
במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, שמרים וסוכר. מוסיפים בהדרגה את הביצים, מים חמאה מומסת ומעבדים עד לקבלת בצק מוסיפים את המלח ומעבדים במשך 10 דק’ נוספות.
מעבירים לקערה גדולה מכסים ומתפיחים במשך כ – 40 דק’ (עד הכפלת הנפח).
מילוי ואפייה
מחלקים את הבצק ל – 4 חלקים שווים.
מערבבים את ממרח השוקולד עם הטחינה.
מרדדים את הבצק, מורחים במילוי ומגלגלים לגליל. חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 2 ס”מ. מסדרים בתבנית ומתפיחים.
מברישים בחלמון ביצה ואופים 180 מעלות 25-30 דק’
ציפוי
מרתיחים בסיר מים עם סוכר עד להמסת הסוכר, מבשלים עוד כמה דקות להסמכה קלה, מסירים מהאש ומוסיפים את האמרטו. מברישים את העוגה הקרה בסירופ חם או עוגה חמה בסירופ קר. מפזרים מעל ברס לקישוט