Cart

קלתיות תפו”א
במלית ירקות

סלסילות יפיפיות מפרוסות תפו”א, בקריספיות וטעם נפלא, יכולות להיות תחליף לבצק פילו גם לכל השנה. לכתחילה תכננתי להכין אותן כבסיס לפשטידות אישיות במליות שונות, אך לאחר טיגון הירקות, הצבעים והטעם שכנעו אותי להגיש אותן פשוט כך.

קלתיות תפו"א במלית ירקות

קלתיות תפו"א במלית ירקות

מתכון: ציפי כהן צילום: תומר בורמד

סלסילות יפיפיות מפרוסות תפו”א, בקריספיות וטעם נפלא, יכולות להיות תחליף לבצק פילו גם לכל השנה. לכתחילה תכננתי להכין אותן כבסיס לפשטידות אישיות במליות שונות, אך לאחר טיגון הירקות, הצבעים והטעם שכנעו אותי להגיש אותן פשוט כך.

חומרים:

לקלתית:
תפו”א
שמן זית זך

למלית:
3 בצלים פרוסים
2 קישואים
סלסילת פטריות טריות
2 פלפלים אדומים
גיוונים נוספים- ברוקולי, כרובית, קוביות בטטה, חצילים .
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

פורסים את התפו”א לפרוסות דקיקות במנדולינה או במעבד מזון
מסדרים את הפרוסות בתבניות שקעים, מניחים פרוסה נוספת בקרקעית, מורחים בעזרת מברשת שמן. אופים בחום בינוני עד שמזהיב.
לקריספיות נוספת אופים שוב לפני ההגשה.

למליות:
מטגנים את הבצלים עד להשחמה,
מטגנים כל ירק בנפרד ומוסיפים שליש מכמות הבצל המטוגן, מוסיפים תבלינים וממשיכים לטגן יחד עוד כמה דקות.
לפני ההגשה ממלאים כל סלסילה במלית שונה, ומגישים. ניתן לקשט בפטרוזיליה או בצל ירוק קצוץ.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל