סלסילות יפיפיות מפרוסות תפו”א, בקריספיות וטעם נפלא, יכולות להיות תחליף לבצק פילו גם לכל השנה. לכתחילה תכננתי להכין אותן כבסיס לפשטידות אישיות במליות שונות, אך לאחר טיגון הירקות, הצבעים והטעם שכנעו אותי להגיש אותן פשוט כך.
סלסילות יפיפיות מפרוסות תפו”א, בקריספיות וטעם נפלא, יכולות להיות תחליף לבצק פילו גם לכל השנה. לכתחילה תכננתי להכין אותן כבסיס לפשטידות אישיות במליות שונות, אך לאחר טיגון הירקות, הצבעים והטעם שכנעו אותי להגיש אותן פשוט כך.
מתכון: ציפי כהן צילום: תומר בורמד
סלסילות יפיפיות מפרוסות תפו”א, בקריספיות וטעם נפלא, יכולות להיות תחליף לבצק פילו גם לכל השנה. לכתחילה תכננתי להכין אותן כבסיס לפשטידות אישיות במליות שונות, אך לאחר טיגון הירקות, הצבעים והטעם שכנעו אותי להגיש אותן פשוט כך.
לקלתית:
תפו”א
שמן זית זך
למלית:
3 בצלים פרוסים
2 קישואים
סלסילת פטריות טריות
2 פלפלים אדומים
גיוונים נוספים- ברוקולי, כרובית, קוביות בטטה, חצילים .
מלח ופלפל שחור גרוס
פורסים את התפו”א לפרוסות דקיקות במנדולינה או במעבד מזון
מסדרים את הפרוסות בתבניות שקעים, מניחים פרוסה נוספת בקרקעית, מורחים בעזרת מברשת שמן. אופים בחום בינוני עד שמזהיב.
לקריספיות נוספת אופים שוב לפני ההגשה.
למליות:
מטגנים את הבצלים עד להשחמה,
מטגנים כל ירק בנפרד ומוסיפים שליש מכמות הבצל המטוגן, מוסיפים תבלינים וממשיכים לטגן יחד עוד כמה דקות.
לפני ההגשה ממלאים כל סלסילה במלית שונה, ומגישים. ניתן לקשט בפטרוזיליה או בצל ירוק קצוץ.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.