אופן הכנת הבצק:
בקערת המיקסר או במעבד מזון מערבבים את כל החומרים עד שמתגבש בצק אחיד ורך.
מניחים את הבצק על נייר אפייה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומרדדים לעלה בעובי 4 מ”מ.
מעבירים למקפיא לשעה וחצי.
בעזרת קורצן עגול משונן קורצים מהבצק הקפוא עיגולים בקוטר 6 ס”מ.
מניחים את דסקיות הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה או על משטח סיליקון ואופים 15-12 דקות בתנור שחומם ל170 מעלות ומצננים.
אופן הכנת הקרם:
מקציפים את השמנת עם הקפה לקצף יציב ומכניסים לשקית זילוף עם צנתר עגול חלק או ללא צנתר
אופן ההרכבה:
מניחים עוגיה אחת ומזלפים עליה עיגולים של קרם. מניחים מעליה עוגיה נוספת, מזלפים שוב ומסיימים בעוגיה נוספת. להגשה מיוחדת ניתן להוסיף לחלק שנותר מהבצק מעט קקאו מנופה כדי להפוך אותו לחום, לרדד אותו, להקפיא לשעה, לקרוץ עיגול בקוטר 5 ס”מ ולאפות. לאחר קירור להדביק מעל העוגיה העליונה.
הקינוח נשמר במקרר יומיים ובמקפיא שבועיים.