עוף בדבש וצימוקים

תבשיל עוף נימוך בטעם מתקתק מופלא ובניחוח שמריץ את כולם למטבח

עוף בדבש וצימוקים

מתכון: ציפי כהן

צילום: שושי סירקיס

4 כרעים או 8 שוקים

6-8 בצלי שאלוט או בצל פרוס

חצי כוס צימוקים

רבע כוס דבש

2 כפות שמן

מלח פלפל שחור גרוס

פפריקה מתוקה

להגשה:

בצל ירוק קצוץ

מחממים שמן בסיר רחב, מטגנים את העוף מ2 הצדדים, מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן. מזלפים את הדבש על העוף, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ-30-20 דקות. העוף מפריש נוזלים ומתבשל במיצים של עצמו. מוסיפים את הצימוקים, מתבלים במלח, פלפל ופפריקה וממשיכים לבשל עד שהעוף מזהיב ומתרכך. חשוב להפוך את העוף מפעם לפעם, ובמיוחד כשהדבש מתחיל להתקרמל ולהשחים. חשוב לשים לב בשלב הקירמול לכבות בזמן את האש. אם אין מספיק נוזלים, ניתן להוסיף מים או ציר מרק לסיר.

*מצוין לחימום על הפלטה

*מצוין בהקפאה

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

קולינריה

עיצוב

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

הקמפוס הקולינרי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל