תבשיל עוף נימוך בטעם מתקתק מופלא ובניחוח שמריץ את כולם למטבח
תבשיל עוף נימוך בטעם מתקתק מופלא ובניחוח שמריץ את כולם למטבח
מתכון: ציפי כהן
צילום: שושי סירקיס
4 כרעים או 8 שוקים
6-8 בצלי שאלוט או בצל פרוס
חצי כוס צימוקים
רבע כוס דבש
2 כפות שמן
מלח פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
להגשה:
בצל ירוק קצוץ
מחממים שמן בסיר רחב, מטגנים את העוף מ2 הצדדים, מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן. מזלפים את הדבש על העוף, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ-30-20 דקות. העוף מפריש נוזלים ומתבשל במיצים של עצמו. מוסיפים את הצימוקים, מתבלים במלח, פלפל ופפריקה וממשיכים לבשל עד שהעוף מזהיב ומתרכך. חשוב להפוך את העוף מפעם לפעם, ובמיוחד כשהדבש מתחיל להתקרמל ולהשחים. חשוב לשים לב בשלב הקירמול לכבות בזמן את האש. אם אין מספיק נוזלים, ניתן להוסיף מים או ציר מרק לסיר.
*מצוין לחימום על הפלטה
*מצוין בהקפאה
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.