Cart

עוף בדבש וצימוקים

תבשיל עוף נימוך בטעם מתקתק מופלא ובניחוח שמריץ את כולם למטבח

עוף בדבש וצימוקים

עוף מבושל בדבש עם צימוקים שניתן להכין לאחר קורס/סדנת בישול

מתכון: ציפי כהן

צילום: שושי סירקיס

חומרים:

4 כרעים או 8 שוקים

6-8 בצלי שאלוט או בצל פרוס

חצי כוס צימוקים

רבע כוס דבש

2 כפות שמן

מלח פלפל שחור גרוס

פפריקה מתוקה

להגשה:

בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר רחב, מטגנים את העוף מ2 הצדדים, מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן. מזלפים את הדבש על העוף, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ-30-20 דקות. העוף מפריש נוזלים ומתבשל במיצים של עצמו. מוסיפים את הצימוקים, מתבלים במלח, פלפל ופפריקה וממשיכים לבשל עד שהעוף מזהיב ומתרכך. חשוב להפוך את העוף מפעם לפעם, ובמיוחד כשהדבש מתחיל להתקרמל ולהשחים. חשוב לשים לב בשלב הקירמול לכבות בזמן את האש. אם אין מספיק נוזלים, ניתן להוסיף מים או ציר מרק לסיר.

*מצוין לחימום על הפלטה

*מצוין בהקפאה

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל