מנת דג המוגשת אצלי בליל הסדר כבר כמה שנים, משובחת, מפוארת, בטעם קליל ומעודן שאינו מכביד. אמנם יש בה כמה שלבי הכנה אך כל אחת מהן לוקחת דקה של הכנה.
מנת דג המוגשת אצלי בליל הסדר כבר כמה שנים, משובחת, מפוארת, בטעם קליל ומעודן שאינו מכביד. אמנם יש בה כמה שלבי הכנה אך כל אחת מהן לוקחת דקה של הכנה.
מתכון: שף ציפי כהן
צילום: שושי סירקיס
פורסם במגזין קטיפה
פילה סלמון חתוך למנות או קוביות
שמן זית
2-3 שיני שום כתוש
מיץ מתפוז שלם
מלח ופלפל שחור גרוס
לפירה בטטות:
2 בטטות
1 גזר
1 בצל קצוץ מטוגן
מלח ופלפל גרוס
מעט סילאן או דבש לפי הטעם
לבשמל תפוזים:
כף קמח תפו”א (או קורנפלור בימות השנה)
כוס מיץ תפוזים
מלח פלפל שחור גרוס
כף סוכר או דבש או סילאן לבחירה
להגשה בחג, רצוי לאפות את הדג עד שכמעט מוכן למנוע ייבוש, מניחים על כלי שני. את הבשמל ניתן להשאיר בסיר קטן על הפלטה ישירות.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.