סלט דוחן

הרבה בריאות וויטמינים בצלחת אחת.

סלט דוחן

סלט דוחן

שף: אורנית עובדיה
צילום: מנוחי הכסטר
פורסם בקטיפה

הרבה בריאות וויטמינים בצלחת אחת.

כוס דוחן
3 כוסות מים

1 קישוא
1 בצל סגול
1 בטטה בינונית
1 קולרבי
1/2 חב’ פטרוזיליה
2 גבעולי בזיליקום
כף לימון כבוש
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית

חותכים קישוא, בצל, בטטה וקולרבי לקוביות קטנות. מערבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים בטמפ’ של 180 מעלות במשך כ – 20 דק’.
שוטפים את הדוחן היטב!
מעבירים לסיר עם מי ברז, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים במשך כ – 15 דק’ / עד רכות.
מסננים ושוטפים.
מערבבים עם הירקות האפויים.
קוצצים לימון כבוש ועשבי תיבול, מערבבים ומתבלים.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

קולינריה

עיצוב

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

הקמפוס הקולינרי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל