סלט שהוא הרבה מעבר לסלט, כשאתם רוצים להשקיע גם בבריאות וגם בניראות, וכמובן בטעם.
סלט שהוא הרבה מעבר לסלט, כשאתם רוצים להשקיע גם בבריאות וגם בניראות, וכמובן בטעם.
שף קובי פרסול
סלט שהוא הרבה מעבר לסלט, כשאתם רוצים להשקיע גם בבריאות וגם בניראות, וכמובן בטעם.
1/3 חבילת אטריות אורז דקות
בצל אדום גדול חתוך לקוביות בינוניות
בטטה גדולה חצויה ופרוסה לקוביות בינוניות
2 פלפל אדום חתוך למרובעים
2 קישוא בינוני חתוך לקוביות בינוניות
חציל קטן חתוך לקוביות לא גדולות
פלפל שחור גרוס
מלח
מלח גס
כף עלי טימין טרי
3/4 כוס אפונה של סנפרוסט-מופשרת
2 שיני שום כתוש
רצועות דקות עדינות של עלי בזיליקום טרי
3 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות עדינות
זיתי קלמנטה פרוסים דק
200 גרם גבינה בולגרית מגורדת או קוביות קטנות
50 גרם גבינת טל העמק מגורדת
100 גרם גבינת “פרומעז-עיזים” מגורדת / חתוכה לקוביות קטנות
שמן זית
שמן קנולה לטיגון עמוק
בסיר רחב מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק בגובה 10-12 ס”מ לחום בינוני.
מחלקים את אטריות האורז לקבוצות לא גדולות ובזהירות מהשמן החם- כל פעם קצת מאטריות האורז מעבירים לשמן החם. האטריות אורז יטפחו מיד בשמן העמוק.
מוציאים עם כף רחבה מחוררת למסננת. כך מטגנים את כל אטריות האורז.
מסדרים את האטריות כתחתית לסלט לצלחות אישיות או צלחת מרכזית גדולה ומתבלים במלח גס
מחממים תנור ל190 מעלות
את הירקות מערבבים ביחד בתיבול עלי התימין, מלח, , פלפל שחור גרוס, שום ושמן זית.
מעל תבנית מסדרים את הירקות לצלייה כשכבה אחת אחידה לא גבוהה וצולים בתנור החם כ-15-18 דקות להשחמה וריכוך עדין ומצננים.
את הירקות הצלויים והאפונה מעבירים לקערה רחבה ומתבלים בשמן זית, בזיליקום,עגבניות מיובשות וזיתי הקלמנטה והגבינות ובעזרת 2 מזלגות מערבבים את הסלט
מסדרים מהסלט מעל האורז אל מעל אטריות האורז.
*משאירים עלי בזיליקום ומהגבינות כדי לקשט את הסלט.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.