שף ומנהלת קולינרית
שף בעלת רזומה הוראה עשיר בבתי ספר שונים בארץ. מתכונאית וכותבת מדורי אוכל בעיתונים פופלאריים, מנהלת מטבח לאירועי יוקרה, בעבר מנהלת מטבח במסעדות מובילות בארץ.
שף קונדיטור
מרצה בבתי הספר מובילים בארץ ובעולם, בעלת עסק לייצור פטיפורים ועוגות ויטרינה בסגנון צרפתי
שף קונדיטור
שף קונדיטור ואמנית מאסטר לעיצוב עוגות, מרצה במכללות ברחבי הארץ בתחום עיצוב העוגות. ומנהלת עסק לעוגות מקושטות.
שף לאמנות קולינרית
מנהלת הקמפוס הקולינרי. רכשה את הכשרתה בעיצוב קולינארי וגילוף תאילנדי מהשפים הנחשבים ביותר בארה”ב
שף
מרצה ומנחה בקורסי פרופשיונל מזה 30 שנה בבתי ספר בארץ ובעולם: בית הספר הקורדון בלו בלונדון ודן גורמה בישראל ובקמפוס הקולינרי.
שף
למד את רזי הקולינריה המשובחת ביותר ב”קורדון בלו”, מעביר סדנאות של בישול ואפייה ומשמש כשף פרטי מבוקש.
יועצת ומאמנת לתזונה בגישה הוליסטית
תזונאית הוליסטית מוסמכת, CCIL מאמנת מוסמכת עם התמחות בתזונה, מטפלת באמצעות בישול, מנחת קבוצות מוסמכת.
תזונאית קלינית
דיאטנית קלינית בעלת תואר שני במטבוליזם M.Sc ותזונת האדם בפקולטה לרפואה באוניברסיטה העברית