מצעד סופגניות וגם טיפים :)

חג השמן בפתח, ואתם עדיין רוצים ליהנות מסופגניה מטוגנת, אך בגבול?
הנה הטיפ של שפיות הבית שלנו שף אורנית עובדיה
ושף קונדיטור גלית בושי:
הוסיפו כ5% אלכוהול לבצק
שימוש באלכוהול ימנע את ספיחת השמן לבצק.
הטמפרטורה המדויקת להכניס את הסופגניות לטיגון בשמן הרותח – במידה ויש מדחום 160-170 מעלות.
במידה ואין לכם מדחום הכניסו כף עץ הפוכה, וברגע שיווצרו סביבה בועות עדינות, זה הזמן לזרוק את הסופגניות לשמן.
אופן הטיגון: לטגן 3 דקות מכל צד.
אם אתם רוצים שיווצר הפס הבהיר באמצע ? כמו במאפיות תכסו את הסיר במכסה
חשוב לוודא טרם הכיסוי שהמכסה יבש לחלוטין!!! גם בכיסוי חוזר במהלך הטיגון
על מנת שהסופגניה תצא דחוסה ועסיסית וללא בועות – לאחר קריצת עיגולים מהבצק התפיחו במשך שעתיים נוספות, ורק לאחר מכן טגנו.

צ'ורוס /// ציפי כהן

צילום וסטיילינג: שושי סירקיס (פורסם בקטיפה)

חומרים:

250 מ”ל מים
100 גר’ שמן
2 גר’ מלח
5 גר’ סוכר
150 גר’ קמח
3-4ביצים

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את המים עם הסוכר, שמן והמלח. מוסיפים את הקמח ומערבבים ערבוב מתמיד עד לקבלת בצק שנפרד מהדפנות, מנמיכים ומבשלים עד לקבלת מרקם של פירה.
  2. מעבירים לקערת המיקסר, מערבלים בעזרת וו גיטרה לצינון הבצק, מוסיפים בהדרגה את הביצים, ביצה אחר ביצה עד להטמעה וקבלת בצק אחיד. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
  3. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק, קושרים חוט מידית לידית ומטגנים. יוצקים סירופ מייפל או  מגולגלים בסוכר וקינמון.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל