לכל המחפשים רעיונות למשלוחי מנות,
הפעם הכנו עבורכם הפקת משלוחי מנות מושקעת
להשראה, לביצוע ולשיגור 🙂
כרגיל.
לכל המחפשים רעיונות למשלוחי מנות,
הפעם הכנו עבורכם הפקת משלוחי מנות מושקעת
להשראה, לביצוע ולשיגור 🙂
כרגיל.
מתכון: ציפי כהן, צילום: דרור קאליש
טעם ומרקם מופלא בכל נגיסה, מכינים בלילה של עוגה, ואופים בכוסות קרמיקה. מסדרים יפה במגש ושולחים , ועל הדרך מכפילים את הכמות ומשאירים לקינוח של סעודת פורים.
6 ביצים
כוס סוכר
60 גר’ מרגרינה
300 גר’ שוקולד מריר
כפית קפה מומס בכפית מים
כף אבקת קקאו
כף קמח
מיכל שמנת מתוקה או פרווה
2 כפות סוכר
כפית נס קפה
מתכון: ציפי כהן, צילום: דרור קאליש
1 ק”ג קמח
2 כפות שמרים יבשים או קובית שמרים
3/4 כוס סוכר
2 כפיות מלח
כוס וחצי מים
200 גר’ מרגרינה רכה
1 כף תמצית וניל
למלית:
כוס סוכר
2 כפות קינמון
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
לבחירה- צימוקים
למריחה:
שמן
ביצה
רינג מתכת
בקבוק או כוס עם מכסה וקפה
1.שמים בקערת המיקסר עם וו לישה, את כל החומרים, מקפידים לשים את השמרים בתחתית עם הסוכר, והמלח בסוף מעל הקמח. לשים כ5 דקות, מפסיקים את המיקסר ובודקים שכל המרכיבים מחוברים. ממשיכים ללוש עוד כמה דקות עד שהבצק גמיש. מעבירים לקערה מקומחת קלות ומתפיחים עד שמכפיל את נפחו.
* העוגה מעולה בהקפאה.
מתכון: ציפי כהן, צילום: דרור קאליש
לעוגיות לבנות:
200 גר’ חמאה או מרגרינה
1 כוס אבקת סוכר
כף מים קרים
300 גר’ קמח -2 כוסות
קורט מלח
לעוגיות חומות:
200 גר’ חמאה או מרגרינה
1 כוס אבקת סוכר
כף מים קרים
כוס וחצי קמח
1/3 כוס קקאו
קורט מלח
למילוי:
ריבת חלב או קרם קרמל
ניתן להרכיב ‘סנדויצ’ים’ עם עוגייה אחת לבנה והשנייה חומה
* העוגיות מצוינות בהקפאה
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.