מאפינס גזר ותבלינים

דרגת קושי: קלה
זמן ההכנה והאפייה: 30 דקות
כמות: 10-12 יחידות

מאפינס גזר ותבלינים

מאפינס גזר ותבלינים

דרגת קושי: קלה
זמן ההכנה והאפייה: 30 דקות
כמות: 10-12 יחידות

140 גרם (כוס) קמח לבן
140 מ”ל (1/2 כוס + כף וחצי) שמן קנולה
60 גרם (3 כפות גדושות) סוכר חום דחוס
30 גרם (2 כפות) סוכר דמררה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית אבקת אפייה
2 ביצים
1/4 כפית קינמון טחון
קורט אגוז מוסקט
קורט מלח
3 גזר בינוני מגורר

חממי תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
הקציפי ביצים וסוכר לקצף סמיך.
הוסיפי את השמן בזילוף איטי תוך כדי הקצפה.
ערבבי את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, מלח ותבלינים והוסיפי לקצף.
ערבבי לקבלת מסה אחידה.
הוסיפי את הגזר וערבבי
מזגי לתבניות מאפינס ל 2/3 גובה והכניסי לתנור לאפייה במשך 25-30 דקות.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

קולינריה

עיצוב

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

הקמפוס הקולינרי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל