פרזנטציה את ההגשה המיוחדת ניתן לאמץ גם למנות דג אחרות או להגשת סלט אישי משודרג. וכמובן הדג נפלא גם בהגשה קלאסית רגילה.
פרזנטציה את ההגשה המיוחדת ניתן לאמץ גם למנות דג אחרות או להגשת סלט אישי משודרג. וכמובן הדג נפלא גם בהגשה קלאסית רגילה.
מתכון: ציפי כהן צילום: מנוחי הכסטר
פרזנטציה את ההגשה המיוחדת ניתן לאמץ גם למנות דג אחרות או להגשת סלט אישי משודרג. וכמובן הדג נפלא גם בהגשה קלאסית רגילה.
6 מנות פילה סלמון טרי
2 כפות מיונז או שמן זית
2 כפות דבש
3 שיני שום כתושות
מעט טימין מיובש או טרי לבחירה
מלח גס ופלפל שחור גרוס
100 גר’ סלמון מעושן בעישון קר
מוס סלמון מעושן:
250 גר’ סלמון מעושן בעישון חם או קר או גרבלקס או סלמון אפוי (למי שאין מעושן בפסח)
3 ביצים קשות
2-3 כפות מיונז
2-3 בצלים ירוקים
כפית מיץ לימון סחוט
להגשה:
פרוסות מלפפון ו/או צנונית דקות מושרות במי קרח
נבטי צנונית או שמיר
גרגירי רימון אדומים
-לחימום הדג בשבת, מניחים בתבנית על כלי שני בלבד.
-את מוס הסלמון ניתן להכין עד 3 ימים מראש או להקפיא ולהפשיר במקרר כמה שעות לפני השימוש.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.