סל קניות

חטיף תמרים,
טחינה סילאן ופיצוחים

מעדן נפלא ללא נקיפות מצפון בכלל….

חטיף תמרים, טחינה סילאן ופיצוחים

חטיף תמרים, טחינה סילאן ופיצוחים

מתכון: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, צילום: דרור קאליש

חומרים:

לחטיף:
1 מיכל ממרח תמרים (450 גרם)
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס סילאן או דבש
4\3 כוס אגוזי לוז קלויים ושבורים גס
4\3 כוס שקדים קצוצים דק או שקדים מולבנים קלויים
2 כפות פיסטוקים קצוצים-לבחירה

אופן ההכנה:

אופן ההכנה :
מערבבים בקערה ממרח תמרים, טחינה וסילאן. מוסיפים את האגוזים והשקדים ומערבבים.
שוטחים בתבנית בגודל 30 על 20 ס”מ ,או בתבנית יותר קטנה כדי לקבל חטיף יותר גבוה ומשטחים היטב.
מקפיאים לשעתיים וחותכים לחטיפים אישיים.שומרים במקרר

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל