מעדן נפלא ללא נקיפות מצפון בכלל….
מעדן נפלא ללא נקיפות מצפון בכלל….
מתכון: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, צילום: דרור קאליש
לחטיף:
1 מיכל ממרח תמרים (450 גרם)
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס סילאן או דבש
4\3 כוס אגוזי לוז קלויים ושבורים גס
4\3 כוס שקדים קצוצים דק או שקדים מולבנים קלויים
2 כפות פיסטוקים קצוצים-לבחירה
אופן ההכנה :
מערבבים בקערה ממרח תמרים, טחינה וסילאן. מוסיפים את האגוזים והשקדים ומערבבים.
שוטחים בתבנית בגודל 30 על 20 ס”מ ,או בתבנית יותר קטנה כדי לקבל חטיף יותר גבוה ומשטחים היטב.
מקפיאים לשעתיים וחותכים לחטיפים אישיים.שומרים במקרר
ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
מייל: office@culinarycampus.co.il
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© נוצר באהבה Platformax
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.