לקראת החנוכה פרסמתי במגזין קטיפה הפקה מיוחדת
ההפקה בשיתוף תלמידתנו המוכשרת בעלת קייטרינג אסתר קורלנסקי.
לקראת החנוכה פרסמתי במגזין קטיפה הפקה מיוחדת
ההפקה בשיתוף תלמידתנו המוכשרת בעלת קייטרינג אסתר קורלנסקי.
מתכון: אסתר קורלנסקי | סטילינג: ציפי כהן | באדיבות עיתון קטיפה
1 בצל קצוץ
חבילת פטריות טריות\משומרות קצוצות דק
150 גר’ גבינת שמנת
100 גר’ גבינת פיקרינו
100 גר’ גבינת פרמזן
2 כוסות פצפוצי אורז
כוס וחצי קמח
4 ביצים
כף א. מרק בצל
חצי כפית שום כתוש. מלח. ופלפל לפי הטעם
חממי שמן במחבת הכניסי הבצל הקצוץ טגני עד להזהבה הוסיפי פטריות וטגני עוד 5 דק’
גרדי הגבינות הקשות במגרדת דקה והוסיפי את הפטריות המטוגנות ושאר החומרים.
חממי שמן במחבת כשהשמן חם אבל לא רותח צרי בידיים לחות לביבות עגולות וטגני עד להזהבה משני הצדדים
לציפוי המוקרם:
20 גר’ חמאה
3/4 כוס חלב
3/4 כוס שמנת מתוקה
מלח, פלפל
בסיר קטן המיסי את החמאה הוסיפי החלב שמנת מתוקה ותבלינים בשלי 10 דק’ להסמכה
לפני ההגשה מרחי על כל לביבה ציפוי עדין מרוטב ההקרמה והכניסי לתנור למשך 3 דק’
בהצלחה רבה, ספרו לנו איך יצא
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© נוצר באהבה Platformax
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.