גלידה מופלאה במרקם מושלם, אין צורך במכונת גלידה! ההכנה מהירה במיוחד, אף אחד לא יאמין שהכנתם לבד.
תוכלו לגוון בטעמים: שוקולד מגורר, פקאן מסוכר, פיסטוק ועוד.
גלידה מופלאה במרקם מושלם, אין צורך במכונת גלידה! ההכנה מהירה במיוחד, אף אחד לא יאמין שהכנתם לבד.
תוכלו לגוון בטעמים: שוקולד מגורר, פקאן מסוכר, פיסטוק ועוד.
סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר
גלידה מופלאה במרקם מושלם, אין צורך במכונת גלידה! ההכנה מהירה במיוחד, אף אחד לא יאמין שהכנתם לבד.
תוכלו לגוון בטעמים: שוקולד מגורר, פקאן מסוכר, פיסטוק ועוד.
2 מיכלי שמנת מתוקה
100 מל’ חלב מרוכז
150 גר’ עוגיות שחורות כמו אוריאו
להקציף שמנת לקצף רך, להוסיף חלב מרוכז ולהקציף עוד קצת.
להוסיף פרורי עוגיות ולהקפיא
גיוונים: ניתן להחליף את עוגיות האוריאו בפקאן או שקדים מסוכרים, שוקולד קצוץ או מגורר, פרורי עוגיות או עוגה שונים
לגלידת פיסטוק – מוסיפים יחד עם החלב המרוכז כף מחית פיסטוק, ו100 גר’ שברי פיסטוקים
לגלידת שוקולד- ממיסים 150 גר’ שוקולד חלבי או שוקולד מריר, מערבבים עם החלב המרוכז ומוסיפים לשמנת המתוקה ומקציפים עוד קצת.
לגלידת קפה- מוסיפים 2 כפות קפה נמס לשמנת המתוקה, או כף קפה מגורען מומס בכף מים חמים יחד עם החלב המרוכז.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.