להקציף שמנת לקצף רך, להוסיף חלב מרוכז ולהקציף עוד קצת.
להוסיף פרורי עוגיות ולהקפיא
גיוונים: ניתן להחליף את עוגיות האוריאו בפקאן או שקדים מסוכרים, שוקולד קצוץ או מגורר, פרורי עוגיות או עוגה שונים
לגלידת פיסטוק – מוסיפים יחד עם החלב המרוכז כף מחית פיסטוק, ו100 גר’ שברי פיסטוקים
לגלידת שוקולד- ממיסים 150 גר’ שוקולד חלבי או שוקולד מריר, מערבבים עם החלב המרוכז ומוסיפים לשמנת המתוקה ומקציפים עוד קצת.
לגלידת קפה- מוסיפים 2 כפות קפה נמס לשמנת המתוקה, או כף קפה מגורען מומס בכף מים חמים יחד עם החלב המרוכז.