פינת המתכון של “מיט צויס” – חנות הבוטיק למבינים בבשר.
פינת המתכון של “מיט צויס” – חנות הבוטיק למבינים בבשר.
מתכון: ציפי כהן צילום: מנוחי הכסטר
כיסוני בצק ממולאים מטוגנים עשויים מבצק תפו”א, מתכון מנצח לגיוון בפסח, אמנם המנה מצריכה זמן התעסקות, אך התוצאה שווה את ההשקעה
לבצק:
2 כוסות מחית תפו”א עדיף מתפו”א אדומים (כ4תפו”א)
1 כוס קמח תפו”א
1 ביצה
כפית מלח
למלית:
250 גר’ בשר טחון
בצל גדול קצוץ
סלסילה פטריות קצוצות
2 שיני שום קצוצות
100 גר’ כבדים קצוצים
עגבנייה קצוצה
מלח ופלפל
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
*לגיוון, ניתן להשתמש בבשר טחון ללא פטריות וכבדים ולחילופין למלית פרווה בפטריות ללא בשרים ועגבניות.
*ניתן לבשל את הכיסונים במים או מרק לקבלת קרפלך פסחיים.
*ניתן להשתמש בבצק להכנת קניידלך פסחיים שאינם שרויה.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.