תאריך פתיחה: 15.6

15 שיעורים

שף יוסי בן דיין

רמת קושי: מתחילים ומתקדמים

זמין לצפייה חוזרת
למשך שנתיים

נכנס אתכם
למטבח

קבוצה סגורה
לשאלות ושיתופים

שיעורים קצרים
ומתומצתים

מה נלמד

רוצים להרגיש בטוחים במטבח גם כשזה מגיע לדגים? בקורס הדיגיטלי לדגים מבית הקמפוס הקולינרי אונליין תלמדו איך לגשת נכון לדגים – מהקנייה והאחסון, דרך ניקוי וחיתוך, ועד לבישול והגשה מקצועית.
נלמד לזהות דגים טריים ולטפל גם בקפואים, נכיר טכניקות חיתוך שונות (כמו פילוט, פריסה וטחינה), נבין איך לעבוד עם דגים נאים וכבושים כמנות פתיחה מרשימות, וגם איך לבשל ולהגיש דגים חמים – בצורה מדויקת וטעימה.
 וכמובן – לא נוותר על אלמנטים של קישוט וסטיילינג שיהפכו כל מנה ליצירת אומנות.
קורס פרקטי, עשיר ומדויק – שיהפוך אתכם לאנשי דג אמיתיים במטבח

פרק מס’ 1

מידע כללי על דגים ומתכוני דגים נאים.
בחלק זה נתרכז בהכרת חומר הגלם

שיעור 01 חלק עיוני

הכרת חומרי הגלם

קנייה ואחסון דגים טריים וקפואים – סימני היכר לטריות ואיכות המוצר.
טיפול ראשוני בדג.
פילוט בסיסי ושימוש בראשים ואדרות להכנת ציר.

שיעור 02 סשימי

נכין סשימי קלאסי מ-3 דגים שונים ונלמד איך ניתן לצאת למתכונים אחרים על אותו רעיון. הכנת טטאקי (דג נא שעובר צריבה קלה).
קישוט – אטריות/דפי אורז מטוגנים

שיעור 03 - טרטר דג

מתכון העשוי מדג קצוץ עם תוספות.
ניתן אופציה להגשת המנה כמתאבן.
נשתמש בטונה אדומה טרייה.
קישוט – טוייל תחרה

מה תדעו לעשות
בסוף הקורס

קורס בשר 3

לבשל לאירועי
דגים בוטיקיים

קורס בשר 2

לעבוד במסעדות
וקייטרינגים בתחום הדגים

קורס בשר 1

להבין איך מטפלים בדגים ולבשל כמו מקצוען כל סוג
של דג למשפחה ולחברים

מה ההשקעה שלך?

קורס דגים פרונטאלי בקמפוס עולה

₪8200

קורס דגים דיגיטלי עולה

₪3500

ועכשיו מחיר השקה!

מחיר רגיל

₪3500

מחיר סודי

₪450

קורס פרונטאלי
בקמפוס

₪8200

אם ללמוד דגים
זה מהמקצוענים

השף יוסי בן דיין, הוא מרצה בכיר במוסדות לימוד קולינריים בארץ ובעולם ויועץ קולינרי מוערך.
כמי שהקים דורות של שפים הוא אמון על גישה לימודית שמנגישה באופן מקסימלי את הידע בהבנת תהליכי בישול, ולא רק במתכונים.
היכולת לפתח את היצירתיות הקולינרית היא אבן יסוד בהכשרת שפים. חויה קולינרית ייחודית לחובבי בישול ומקצוענים.

מה שתלמדו
ליצור בקורס

שאלות שבטח
רציתם לשאול

בדיגיטלי אתם יכולים לראות הכל שוב ושוב, יש לכם צילום קלוז-אפ לאוכל, אתם רואים הכל בצורה ברורה, זה נכנס איתכם למטבח. באופן פרונטאלי, אתם יכולים להתנסות עם המורה ביחד, ולבשל יחד. יש יותר בזבוז זמן על שיחות, זמני נסיעה, וזמני בישול. בקורס הדיגיטלי חסכנו לכם את כל זה. יש לכם גם שליטה על קצב הלמידה, אתם יכולים לעצור את השיעור ולחזור שוב לאותה נקודה. אתם שולטים בזמן שמתאים לכם.

אכן, בקורס פרונטאלי אנחנו מבשלים ומייצרים את האוכל לפי קצב הזמן הנדרש, בדיגיטלי אנחנו לא מחכים שכל השלבים יהיו מוכנים, קפואים או אפויים – אנחנו רק מראים את התהליך, ומראים לכם מוצר מוגמר. אין בזבוז זמן של שאלות, של שיח, והכל ממוקד ויעיל יותר.

הקורסים בנויים בצורה נוחה וקצרה – כל פרק כולל כ־3 שיעורים, וכל שיעור נמשך 20–30 דקות. כך שתוכלו ללמוד בזמן שנוח לכם, בקצב שלכם. ממוקד ויעיל יותר.

התכנים זמינים לצפייה חופשית - תוכלו לחזור אליהם מתי וכמה שתרצו. עם זאת, בגלל מגבלות טכנולוגיות, אנחנו יכולים להתחייב לזמינות התכנים במשך שנתיים.

יצרנו עבורכם קורסים חדשים, ייחודיים לתוכנית הדיגיטלית. כל הקורסים מועברים על ידי אותם שפים מובילים מהקורסים הפרונטליים, עם כל הידע המקצועי – רק בלי התנסות מעשית בכיתה

כן, התייעצו עם יועצות הלימודים שלנו, יש לנו קורסים שמכוונים גם למתחילים ויש לנו קורסים שמכוונים למתקדמים, אנחנו מציינים את זה בדף הקורס עצמו.

עשינו שימוש ברוב הקורסים במתכונים שלא צורכים ציוד מקצועי, אנחנו תמיד מציעים לכל אופציה את הציוד המקצועי, ואופציה איך לאפות בתנאי הבית. יחד עם זאת, אם יהיה צורך בסכין ספציפית, או רינג מיוחד, אתם תקבלו לפני השיעור דף מסודר עם המצרכים, המתכונים והכלים שתצטרכו לו.

כן, כל החומרים ניתנים להשגה בקלות, גם בחו"ל - כמעט לכל חומר יש חלופה זמינה. תמיד אפשר להתייעץ גם בקבוצת הוואטסאפ של הקורס, ונעזור לך למצוא פתרון מתאים.

כן, יש לנו קבוצת ווטסאפ לבוגרי הקורסים שלנו, שבהם תוכלו לשאול שאלות והצוות שלנו יענה אחת לשבוע לשאלות שעלו לכם. ולעזור לכם לדייק. גם תוכלו ללמוד הרבה מהשאלות שעולות שם, וללמוד מהחברה שנמצאת שם.

כן, יש לנו פלטפורמה שמתאימה לכל החסימות כולל נטפרי

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.