זמין לצפייה חוזרת
למשך שנתיים
נכנס אתכם
למטבח
קבוצה סגורה
לשאלות ושיתופים
שיעורים קצרים
ומתומצתים
על המקום בו אומנות הקונדיטוריה מתמזגת עם חדשנות יצירתית – קורס ייחודי הפותח דלת לעידן חדש בעיצוב, בטעמים, בטכניקות, בחומרים, בגישות ההכנה ובאופני ההגשה.
זה קורה כאשר השף קונדיטור, אפרת ליבפרוינד, חושפת את הסודות המקצועיים שמאחורי הקונדיטוריה המודרנית – טכניקות מקלאסיות בינלאומיות בשילוב מגע חדשני ליצירת פרזנטציות וקומפוזיציות עכשוויות. במהלך הקורס תחשפו לחומרים ייחודיים, תתנסו בטקסטורות לא שגרתיות ותלמדו כיצד להפוך כל עוגה ליצירת haute pâtisserie.
עוגות בחושות מודרניות:
שדרוג בלילות קלאסיות עם מרכיבים חדשניים, עבודה נכונה עם ציפויים גלייזים וטופינגים, שילובי טעמים ומרקמים יצירתיים.
מגוון סוגי הגשה-כמנת ביס, חיתוך מדוייק, הגשה אינדיבידואלית.
עוגת חמאת פקאן עם 2 אופציות לאפיה
טכניקת הכנת קרמל שיוצר חיתוך מושלם
קרם וניל ב-2 פרזנטציות
עוגת פיסטוק דובדבן
קרמו פיסטוק מורכב
פרזנטצית 'גינה'-שטרויזל 'חול',מסגרת שוקולד,גימור במראה גינה.
עוגת ספקולס תבלינים בטניקת אפיה בתבנית או בחיתוך ממגש גדול
קרם מנגו למילוי ולזילוף
טכניקת הכנת תיבה מושלמת משוקולד
שיוף שוקולד וגימור נקי.
לפתוח עסק בתחום
הקונדיטוריה המודרנית
לעבוד בקונדיטוריות ולייצר
קונדיטוריה מודרנית
לייצר עוגות טרנדיות
מודרניות מתקדמות
יועצות הלימודים שלנו זמינים לכל שאלה
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.