זמין לצפייה חוזרת
למשך שנתיים
נכנס אתכם
למטבח
קבוצה סגורה
לשאלות ושיתופים
שיעורים קצרים
ומתומצתים
רוצים להרגיש בטוחים במטבח גם כשזה מגיע לדגים? בקורס הדיגיטלי לדגים מבית הקמפוס הקולינרי אונליין תלמדו איך לגשת נכון לדגים – מהקנייה והאחסון, דרך ניקוי וחיתוך, ועד לבישול והגשה מקצועית.
נלמד לזהות דגים טריים ולטפל גם בקפואים, נכיר טכניקות חיתוך שונות (כמו פילוט, פריסה וטחינה), נבין איך לעבוד עם דגים נאים וכבושים כמנות פתיחה מרשימות, וגם איך לבשל ולהגיש דגים חמים – בצורה מדויקת וטעימה.
וכמובן – לא נוותר על אלמנטים של קישוט וסטיילינג שיהפכו כל מנה ליצירת אומנות.
קורס פרקטי, עשיר ומדויק – שיהפוך אתכם לאנשי דג אמיתיים במטבח
מידע כללי על דגים ומתכוני דגים נאים.
בחלק זה נתרכז בהכרת חומר הגלם
קנייה ואחסון דגים טריים וקפואים – סימני היכר לטריות ואיכות המוצר.
טיפול ראשוני בדג.
פילוט בסיסי ושימוש בראשים ואדרות להכנת ציר.
נכין סשימי קלאסי מ-3 דגים שונים ונלמד איך ניתן לצאת למתכונים אחרים על אותו רעיון. הכנת טטאקי (דג נא שעובר צריבה קלה).
קישוט – אטריות/דפי אורז מטוגנים
מתכון העשוי מדג קצוץ עם תוספות.
ניתן אופציה להגשת המנה כמתאבן.
נשתמש בטונה אדומה טרייה.
קישוט – טוייל תחרה
לבשל לאירועי
דגים בוטיקיים
לעבוד במסעדות
וקייטרינגים בתחום הדגים
להבין איך מטפלים בדגים ולבשל כמו מקצוען כל סוג
של דג למשפחה ולחברים
יועצות הלימודים שלנו זמינים לכל שאלה
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.