זמין לצפייה חוזרת
למשך שנתיים
נכנס אתכם
למטבח
קבוצה סגורה
לשאלות ושיתופים
שיעורים קצרים
ומתומצתים
קורס מקצועי, פרקטי ומלא השראה בו נלמד טכניקות לייצור קינוחים אישיים קטנים
ומרשימים המותאמים למגשי אירוח מושקעים, אירועים פרטיים וקייטרינג בוטיק.
נלמד לייצר קומפוזיציות אסתטיות והבנת הרמוניה בין צבע, גובה טקסטורה ומבנה נכון של בניית מגשים מתוקים.
לא נדרש ידע מוקדם. טכניקות עבודה קלות ומהירה בדגש על מהירות הכנה ופשטות ההכנה. מתאים לכל מי שרוצה לרכוש מקצוע בלי להתאמץ, ולכל מי שרוצה לייצר קינוחים ועוגות עם סטייל באפס מאמץ.
ביסים קטנים
מנות ביס קלות להכנה שהופכות ליצירה מתוחכמת ומדוייקת.
איזון נכון בין שכבות, טעמים וטקסטורה.
טכניקות רידוד נכון, טכניקות קישוטי שוקולד, טכניקות ציפוי וזילוף מוקפדים. טכניקות הרכבה נכונות וטכניקות לגימור אחיד מושלם ומדוייק.
ריבועי בצק שוקולד פריכים ממולאים בגנאש אספרסו בקישוט שוקולד חלב.
נלמד טכניקת הכנת ורידוד בצק פריך,ואת כל הסודות לבצק אחיד ומושלם. טכניקת הכנה של גנאש קלאסי בסיסי ווריאציות שונות של טעמים ומרקמים של גנאש. טכניקת הכנת מסת ג'לטין.
טכניקת הכנת ריבועי שוקולד דקיקים מושלמים.
'ספרת' עוגת שוקולד אפויה בציפוי רושר פולי קקאו בקישוט קרם שוקולד חלב ומילוי קרמל נוזלי מלוח.
נלמד טכניקת אפיית בלילות בתוך תבניות סיליקון, טכניקת הכנת קרמל נוזלי קלאסי,
טכניקת ציפוי רושר.
חטיף 3 שכבות המורכב מבצק ברטון מלוח, קרם קרמל תפוז, ציפוי מגנום וזילוף מיוחד.
טכניקת הכנה של בצקים פריכים בתבניות סיליקון ולא ברידוד.
טכניקת הכנה של קרם קרמל בתוספת טעמים שונים וכבסיס למוסים שונים
טכניקת זילוף מיוחדת.
טכניקת ציפוי חלקי (לא ציפוי שלם) של חטיפים.
למכור מגשי
אירוח מתוקים
לייצר קינוחים
ופטיפורים לאירועים
לייצר עוגות ביס קלות, מפתיעות
ומרשימות, באפס מאמץ
יועצות הלימודים שלנו זמינים לכל שאלה
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.