קורס מגשי אירוח
דיגיטלי

12 שיעורים

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

רמת קושי: מתחילים ומתקדמים

זמין לצפייה חוזרת
למשך שנתיים

נכנס אתכם
למטבח

קבוצה סגורה
לשאלות ושיתופים

שיעורים קצרים
ומתומצתים

מה נלמד

קורס מקצועי, פרקטי ומלא השראה בו נלמד טכניקות לייצור קינוחים אישיים קטנים
ומרשימים המותאמים למגשי אירוח מושקעים, אירועים פרטיים וקייטרינג בוטיק.
נלמד לייצר קומפוזיציות אסתטיות והבנת הרמוניה בין צבע, גובה טקסטורה ומבנה נכון של בניית מגשים מתוקים.

לא נדרש ידע מוקדם. טכניקות עבודה קלות ומהירה בדגש על מהירות הכנה ופשטות ההכנה. מתאים לכל מי שרוצה לרכוש מקצוע בלי להתאמץ, ולכל מי שרוצה לייצר קינוחים ועוגות עם סטייל באפס מאמץ.

פרק מס’ 1

ביסים קטנים
מנות ביס קלות להכנה שהופכות ליצירה מתוחכמת ומדוייקת.
איזון נכון בין שכבות, טעמים וטקסטורה.
טכניקות רידוד נכון, טכניקות קישוטי שוקולד, טכניקות ציפוי וזילוף מוקפדים. טכניקות הרכבה נכונות וטכניקות לגימור אחיד מושלם ומדוייק.

שיעור 01

ריבועי שוקולד, קפה ואגוזים פריכים:

ריבועי בצק שוקולד פריכים ממולאים בגנאש אספרסו בקישוט שוקולד חלב.
נלמד טכניקת הכנת ורידוד בצק פריך,ואת כל הסודות לבצק אחיד ומושלם. טכניקת הכנה של גנאש קלאסי בסיסי ווריאציות שונות של טעמים ומרקמים של גנאש. טכניקת הכנת מסת ג'לטין.
טכניקת הכנת ריבועי שוקולד דקיקים מושלמים.

שיעור 02

כדור שוקולד חצי חצי

'ספרת' עוגת שוקולד אפויה בציפוי רושר פולי קקאו בקישוט קרם שוקולד חלב ומילוי קרמל נוזלי מלוח.
נלמד טכניקת אפיית בלילות בתוך תבניות סיליקון, טכניקת הכנת קרמל נוזלי קלאסי,
טכניקת ציפוי רושר.

שיעור 03

חטיף ברטון שוקולד קרמל תפוזים:

חטיף 3 שכבות המורכב מבצק ברטון מלוח, קרם קרמל תפוז, ציפוי מגנום וזילוף מיוחד.
טכניקת הכנה של בצקים פריכים בתבניות סיליקון ולא ברידוד.
טכניקת הכנה של קרם קרמל בתוספת טעמים שונים וכבסיס למוסים שונים
טכניקת זילוף מיוחדת.
טכניקת ציפוי חלקי (לא ציפוי שלם) של חטיפים.

מה תדעו לעשות
בסוף הקורס

הקמפוס-הקולינרי-קורסים-דיגיטליים-קורס-קונדיטוריה-אייקון-1

למכור מגשי
אירוח מתוקים

הקמפוס-הקולינרי-קורסים-דיגיטליים-קורס-מגשי-אירוח-אייקון-2

לייצר קינוחים
ופטיפורים לאירועים

הקמפוס-הקולינרי-קורסים-דיגיטליים-קורס-מגשי-אירוח-אייקון-3

לייצר עוגות ביס קלות, מפתיעות
ומרשימות, באפס מאמץ

מה ההשקעה שלך?

מגשים מתוקים פרונטאלי בקמפוס עולה

₪8200

מגשים מתוקים דיגיטלי עולה

₪2950

ועכשיו מחיר השקה!

מחיר רגיל

₪2950

מחיר סודי

₪497

קורס פרונטאלי
בקמפוס

₪8200

אם ללמוד מתוקים
זה מהמקצוענים

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד היא מהשמות הבולטים והמשפיעים בתחום הקולינריה והקונדיטוריה בישראל ובעולם. שף־קונדיטורית מוערכת, עורכת קולינרית, מרצה ויוצרת תוכן עם נוכחות רבת שנים גם בעולם המקצועי וגם ברשתות החברתיות. מרצה לחדשנות קונדיטורית מעל שני עשורים, עם נסיון מעמיק בזירה הקולינרית הבינלאומית. כתבה 7 ספרי בישול רבי מכר, ועומדת מאחורי קהילת עוקבים ואוהדים באינסטגרם עם כ- 188,000 עוקבים. דורות של קונדיטוריות עברו הכשרה אצל שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד והיא יצרה רף מאוד גבוה ומוקפד במדעי הקונדיטוריה.

מה שתלמדו
ליצור בקורס

שאלות שבטח
רציתם לשאול

בדיגיטלי אתם יכולים לראות הכל שוב ושוב, יש לכם צילום קלוז-אפ לאוכל, אתם רואים הכל בצורה ברורה, זה נכנס איתכם למטבח. באופן פרונטאלי, אתם יכולים להתנסות עם המורה ביחד, ולבשל יחד. יש יותר בזבוז זמן על שיחות, זמני נסיעה, וזמני בישול. בקורס הדיגיטלי חסכנו לכם את כל זה. יש לכם גם שליטה על קצב הלמידה, אתם יכולים לעצור את השיעור ולחזור שוב לאותה נקודה. אתם שולטים בזמן שמתאים לכם.

אכן, בקורס פרונטאלי אנחנו מבשלים ומייצרים את האוכל לפי קצב הזמן הנדרש, בדיגיטלי אנחנו לא מחכים שכל השלבים יהיו מוכנים, קפואים או אפויים – אנחנו רק מראים את התהליך, ומראים לכם מוצר מוגמר. אין בזבוז זמן של שאלות, של שיח, והכל ממוקד ויעיל יותר.

הקורסים בנויים בצורה נוחה וקצרה – כל פרק כולל כ־3 שיעורים, וכל שיעור נמשך 20–30 דקות. כך שתוכלו ללמוד בזמן שנוח לכם, בקצב שלכם. ממוקד ויעיל יותר.

התכנים זמינים לצפייה חופשית - תוכלו לחזור אליהם מתי וכמה שתרצו. עם זאת, בגלל מגבלות טכנולוגיות, אנחנו יכולים להתחייב לזמינות התכנים במשך שנתיים.

יצרנו עבורכם קורסים חדשים, ייחודיים לתוכנית הדיגיטלית. כל הקורסים מועברים על ידי אותם שפים מובילים מהקורסים הפרונטליים, עם כל הידע המקצועי – רק בלי התנסות מעשית בכיתה

כן, התייעצו עם יועצות הלימודים שלנו, יש לנו קורסים שמכוונים גם למתחילים ויש לנו קורסים שמכוונים למתקדמים, אנחנו מציינים את זה בדף הקורס עצמו.

עשינו שימוש ברוב הקורסים במתכונים שלא צורכים ציוד מקצועי, אנחנו תמיד מציעים לכל אופציה את הציוד המקצועי, ואופציה איך לאפות בתנאי הבית. יחד עם זאת, אם יהיה צורך בסכין ספציפית, או רינג מיוחד, אתם תקבלו לפני השיעור דף מסודר עם המצרכים, המתכונים והכלים שתצטרכו לו.

כן, כל החומרים ניתנים להשגה בקלות, גם בחו"ל - כמעט לכל חומר יש חלופה זמינה. תמיד אפשר להתייעץ גם בקבוצת הוואטסאפ של הקורס, ונעזור לך למצוא פתרון מתאים.

כן, יש לנו קבוצת ווטסאפ לבוגרי הקורסים שלנו, שבהם תוכלו לשאול שאלות והצוות שלנו יענה אחת לשבוע לשאלות שעלו לכם. ולעזור לכם לדייק. גם תוכלו ללמוד הרבה מהשאלות שעולות שם, וללמוד מהחברה שנמצאת שם.

כן, יש לנו פלטפורמה שמתאימה לכל החסימות כולל נטפרי

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.