קינוחי פרווה ועוגות ראווה

3 שיעורים

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

רמת קושי: מתחילים ומתקדמים

זמין תמיד
לצפייה חוזרת

נכנס אתכם
למטבח

שיעורים קצרים
ומתומצתים

מה נלמד

קונדיטוריית בוטיק בבית שלך, עכשיו כל אחד יכול.
בהדרכה מעשית מפורטת צעד צעד נלמד להכין יחדיו פרזנטציות מופלאות, של קינוחי פרווה, עוגות ראווה וטארטים מושלמים.
טכניקות פשוטות ליישום, שכל אחת תשמש אותך לאינספור שימושים נוספים.
סדנת אחת בת שלושה פרקים, שכל פרק שווה זהב!

טארטים

מתכוני בסיס הכי פשוטים ליצירת טארטים מושלמים עם שלוש פרזנטציות שונות.

כלים להכנת בצק פריך בצורה מקצועית, טכניקת ‘קילתות’ נכונה, שימוש נכון בגנאש ומגוון פרזנטציות קלות להכנה ומוסברות באופן מוקפד.

אפשרות להמרת כל המתכונים לפרווה. הידע והכלים שתקבלו ישדרגו את הידע הכללי שלכם בקונדיטוריה ויאפשרו בניית אין ספור טארטים.

כמה זה עולה?
מחיר הסדנה

₪350

מה שתלמדו
ליצור בקורס

שאלות שבטח
רציתם לשאול

בדיגיטלי אתם יכולים לראות הכל שוב ושוב, יש לכם צילום קלוז-אפ לאוכל, אתם רואים הכל בצורה ברורה, זה נכנס איתכם למטבח. באופן פרונטאלי, אתם יכולים להתנסות עם המורה ביחד, ולבשל יחד. יש יותר בזבוז זמן על שיחות, זמני נסיעה, וזמני בישול. בקורס הדיגיטלי חסכנו לכם את כל זה. יש לכם גם שליטה על קצב הלמידה, אתם יכולים לעצור את השיעור ולחזור שוב לאותה נקודה. אתם שולטים בזמן שמתאים לכם.

אכן, בקורס פרונטאלי אנחנו מבשלים ומייצרים את האוכל לפי קצב הזמן הנדרש, בדיגיטלי אנחנו לא מחכים שכל השלבים יהיו מוכנים, קפואים או אפויים – אנחנו רק מראים את התהליך, ומראים לכם מוצר מוגמר. אין בזבוז זמן של שאלות, של שיח, והכל ממוקד ויעיל יותר.

הקורסים בנויים בצורה נוחה וקצרה – כל פרק כולל כ־3 שיעורים, וכל שיעור נמשך 20–30 דקות. כך שתוכלו ללמוד בזמן שנוח לכם, בקצב שלכם. ממוקד ויעיל יותר.

התכנים זמינים לצפייה חופשית – תוכלו לחזור אליהם מתי וכמה שתרצו. עם זאת, בגלל מגבלות טכנולוגיות, אנחנו יכולים להתחייב לזמינות של שנה לפחות.

יצרנו עבורכם קורסים חדשים, ייחודיים לתוכנית הדיגיטלית. כל הקורסים מועברים על ידי אותם שפים מובילים מהקורסים הפרונטליים, עם כל הידע המקצועי – רק בלי התנסות מעשית בכיתה

כן, התייעצו עם יועצות הלימודים שלנו, יש לנו קורסים שמכוונים גם למתחילים ויש לנו קורסים שמכוונים למתקדמים, אנחנו מציינים את זה בדף הקורס עצמו.

עשינו שימוש ברוב הקורסים במתכונים שלא צורכים ציוד מקצועי, אנחנו תמיד מציעים לכל אופציה את הציוד המקצועי, ואופציה איך לאפות בתנאי הבית. יחד עם זאת, אם יהיה צורך בסכין ספציפית, או רינג מיוחד, אתם תקבלו לפני השיעור דף מסודר עם המצרכים, המתכונים והכלים שתצטרכו לו.

כן, יש לנו קבוצת ווטסאפ לבוגרי הקורסים שלנו, שבהם תוכלו לשאול שאלות והצוות שלנו יענה אחת לשבוע לשאלות שעלו לכם. ולעזור לכם לדייק. גם תוכלו ללמוד הרבה מהשאלות שעולות שם, וללמוד מהחברה שנמצאת שם.

כן, יש לנו פלטפורמה שמתאימה לכל החסימות כולל נטפרי

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.